Ikea besök

Vår tvättkorg höll på att falla isär så vi bestämde oss för att ta en tur till Ikea och spana in utbudet. På listen stod:

  • Ny tvättkorg
  • Nya mattor till köket
  • Salladskål
  • Mortel
  • Värmelus med doft

En ny tvättkorg fick det iallafall bli, en i tyg denna gång, väldigt praktisk att bära! Värmeljus och växter. Sådana där runda färglada matto till köket, orange och gröna :] Konstigt nog hade dom ingen salladskål i plast, alla var av glas. Irriterande, jag vill inte ha glas till något jag använder dageligen - de går bara i sönder och flisar. Glas har jag bara till servering. Och någon mortel hade dom inte heller, typiskt. Får väl kolla in på Skeppshult imorgon.

Barnavdelningen var ju värd ett besök, där finns massa billiga gossedjur till Vincent, han biter sönder dem nästan direkt och stoppningen hamnar överallt, men han tycker det är kul. Bortskämd hund? Japp! Han är vår bebis ^^
Och visst ser jag otroligt bra ut i kaninmask?

Förresten så hittade jag en otroligt skön golvstol, såg ut som en platt nalle - vill ha! Får bli när vi har en större lägenhet och plats med allt. Finns så mycket man gärna vill trycka in - men det ser bara hemskt ut isåfall. Och jag är inte någon som vill ha det som deltagarna i Rent hus.

Nu kom Fredrik hem med en kall härlig Calippo till mig, det är ju så vaarmt överallt och kvavt ue. Måste ha kallt!! Han åkte iväg till affären för att köpa kakao, nu ska han göra ett nytt försök med sin kladdkaka - annars blir det jag som får trösta ;)
Vi får se sen hur det gick... trummvirvel..

Kommentarer

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Email: info@simoneh.se