Iväg..


Nu är vi på G till Alexandra för en myspys kväll, kvällens val av kläder var extremt svårt,
Fredrik bytte om säkert10 gånger, och jag kommer inte i något för jag har gått upp 15 kg.
Men det blev ett ljusrosa långt linne med vita jeans.


Säljes..

Rensat i våra skåp här hemma, och hittat lite grejer som tar plats och inte behövs, dem säljer jag på Tradera.

För att komma till de olika auktionerna klicka på på siffrorna 1 2 3 4 5
Middag

Då har man genomfört tråkiga timmen, som jag kallar det. Dusch, kläder, smink. Ikväll är vi bjudna hem till Alexandra (Amberkiss.blogspot.com) på middag. Vi blir runt 11 personer om jag fölrstog rätt :] Väldigt trevligt. Får vi se vad Alexandras kökskunskaper är, om hon nu inte får smyghjälp av Linus ;)

Som sagt, ikväll är det fest, Vincent värmer upp..


Min buske

Ja då talar jag naturligtvis inte om någonting annat än min ormbuske jag hade här hemma, den bara dog och vissnade till och från. Tappade en jävla massa små blad som hamnade precis överallt och som Vincent mer än gärna trampar sönder. Så den fick åka först ner i vårt badkar och sedan ner i en icapåse för att slängas i hålet som finns i väggen i trappuppgången.

Nu blev det en ny blomnma, en fetblad, som inte behöver mycket vatten och lever ändå. Den fick pryda en av våra monsterhögtalare här hemma.


Hembakat

Ikväll har vi gjort egen pizza, knådat och kryddat. Det blev salami, tomat, svamp, ost och paprika. Mums! Fredrik ville utnyttja degen så mycket det gick, vilket resulterade i en annorlunda form. Men god var den dock :) Man känner sig inte lika flötig som efter en pizza från pizzerian här nedanför, vilket man lätt kan slinka in på då det tar ca 5 sek att gå dit :]


Sol i Göteborg

I eftermiddag gick vi en sväng på stan, njöt av solen som lyckats klämma sig fram, äntligen :] Vårkänslorna springer fram i Vincent också. Myste lite i bältespännarparken, ett populärt ställe på sommaren att sitta och gosa med en kall öl i handen. Efter det blev det storhandling på ica och systemet.Nu hoppas jag..

Nu hoppas jag bara att den jävla "vimmelfotografen" blir dömd, jävligt länge! Att se kräket igår tog priset.. Men han ska fan inte vinna, han kommer åka dit så det smäller om det! Och när han gör det, då ska jag skratta honom rakt i ansiktet!

25 år

På Söndag fyller Fredrik 25 år, grattis i förskott hjärtat! :] I snart tre och ett halvt år har vi levt tillsammans, många underbara minnen, och fler ska det bli :]

Det är svårt att veta vad man ska ge någon i födelsedagspresent, jag tycker det är extremt svårt! En upplevelse är ju alltid uppskattat, men vad ger man någon som redan säger sig ha allt den önskar ? Mer kärlek kanske ? Who knows. Surprise! :]


puppyeyes

Idag blev jag väckt lite mysigt, hade ställt klockan rätt tidigt, men bestämde mig för att ligga och dra mig i 20 min. Jag känner mig iaktagen, som man kan göra ibland, lyfter täcker nedför ansiktet och där sitter Vincent och stirrar på mig. Vet inte riktigt vad han vill säga, gå ut, mat, leka ? I vilket fall så fick jag gå upp. Det är omöjligt att ligga och mysa när någon stirrar på en så..
26 / 2

Idag, värsta dagen jag upplevt i mitt liv är över, du väntar jag bara på domen. Det var samtidigt det bästa jag någonsin gjort. Och är mycket nöjd med resultatet. Det tog ovanligt lång tid, var där från 9.00 - 16.00, men nu är vi hemma och pustar ut.

Nu vanlkas det middag, det blir strimlad bacon i gräddsås med champinjoner och kantareller, till det - spaghetti :] Är otroligt gott, tipsar om detta!

Jag är Kalle

..eller snurre sprätt eller det onda lejonet i Lejonkungen, vem det än är så håller nästan alla barn på så. De vill vara någon i filmen de ser och delar ut titlarna till var och en som är åskådare. Jag tror jag alltid fick vara det fula tjocka barnet, eller den knäppa fågeln. Vet inte, men jag var aldrig hjälten i filmen.

Nuförtiden kopplar jag inte så längre, jag lever mig in i rollerna och fantasin flödar så att jag inte vet vem jag är när filmen är slut. Jag älskar psykologiska thrillers, ex. Asylum, A beautiful mind, Identity, Three, Hide and seek.. etc. Vet inte varför, antagligen för att jag bäst kan identifiera mig med någon i huvudrollen, det kan jag aldrig när det gäller en smörig komedi.

Vad bistert det låter, men så är det icke. Lider man av det jag gör får man vänja sig, vända det till något bra istället.

Åhej!

Inbakat

Fredrik kom hem för ca en timme sen, beställde med två inbakade pizzor med oxfilé mums! ´precis tittat på "arga snickaren" kan vara rätt kul ibland, människor köper hus och lever i rötna vrak.

Har en såndär jobbig dag nu när jag är törstig heela tiden, fast ingenting hjälper. Skitjobbigt!

Video -> 25 feb - 09

Video

Okej, nu har jag blivit lite mainstream. Men jag har nu lovat mig själv att lägga upp minst ett videoklipp om dagen, istället för ett vanligt textinlägg. Så, här har ni mig:

Klicka på datumet framöver om ni vill se videodagboken -> 25-feb - 09

Blondinbellas bok

Hahaha, jag dör. Det är fantastiskt! Se länken nedan, lite humor får man ju ha.

http://www.1000apor.se/content/foersta-kapitlet-ur-blondinbellas-chitlit

Förberedelse

Nu sitter jag och förbereder mig mentalt för morgondagen, jag är så nervös att jag kissar på mig. Måste göra något åt detta, panikäta en glass eller något. Njae, tror jag tar en varmt bad och läser skvallerblaska, trösta mig med andras helvete. Hjälper oftast!

Jag hoppas inte någon journalistjävel hoppar på mig bara.

bloglovin
Email: info@simoneh.se