Basiron VS Skinoren

Har du fet hy med akne, finnar, ärr?

Själv har jag lidit länge utav akne, inte tonårsfinnar, inte den grövsta aknen heller, men tillräckligt för att jag ska behöva stå och sminka mig 2 tim innan utgång och få stora röda ärr. Hatar det! Verkligen!

Så kom ju Basiron så käckt när jag var som mest desperat - köpte det direkt, både blekningskrämen och tvätten. Harregud, det skulle jag inte gjort - hela ansiktet blev till rött fnuske. Såg hemsk ut rent ut sagt. Ville inte gå ut, så det blev akutbesök till hudläkaren som gav Basiron tummen ned direkt!

Basiron fungerar alltså inte på akne eller att bleka ärr. Det vet jag ju av egen erfarenhet. men något som verkligen fungerar är Skinoren, en kräm som stryks på innan sänggående på ärren/aknen. Bleker och torkar lätt ut utan att irritera. Jag har använt den i över ett år - inga ärr kvar, ansiktet är som nytt!

Kommentarer

härligt de låter asså :)Tack så mycket :P

phiie - 2009-07-28
URL: http://phiie.blogg.se/

jag håller på att planera en överraskningsdag till min älskling :)

Hanna - 2009-07-28
URL: http://hannaaakesson.blogg.se/

Jag ska nog ta och testa det, mina finnar är inte att leka med.. Suckar.. Hatar finnar!sv: Jag lämnar sambon hemma, ska dit och träffa en kompis och så ska jag ta en danslektion för henne. Ska bli superkul att träffa henne igen, var ett år sen sist :D

Miiqa - 2009-07-28
URL: http://flischyflaschoo.blogg.se/

Sv: Ja men precis ;) Aaa tack, det är bara bra! Med dig..?

Anonym - 2009-07-28
URL: http://ourown.blogg.se/

sv:

awwe tack så mycket :)

Cindy'Nham - 2009-07-28
URL: http://ciiinddynhaaam.blogg.se/

Okej :D Ja jag skulle också vilja de, men min plånbok säger neh ;P

Tippie - 2009-07-28
URL: http://tippie.blogg.se/

Hej :)

kan du vara så snäll och rösta på mig som veckans blogg?

Jag är nummer 5

http://guusen.blogg.se/

jag skulle verkligen uppsaktta om du röstade på mig, skulle betyda så mycket :)

Sarah - 2009-07-28
URL: http://saraahpersson.blogg.se/

jag vet, låten är underbar(Y)

men dehär verkar bra, men verkar de något på tonårsfinnar tror du?

rebecca - 2009-07-28
URL: http://rebeccaafanny.blogg.se/

Den där förbannade basironen ja! Fast jag köpte den andra varianten - stioxyl. Jag kan inte sola ansiktet längre för jag ser smuttsig ut >.< Alltså, jag får ingen jämn färg för att den blekte min hy :S Skitläskigt! När jag insåg det slängde jag min också. Jag måste springa iväg och prova den där du har där =) Om den funkar på dig borde den fungera på mig med ^^ Rosenserien har också sjukt bra produkter för alla hudtyper. Ha de bra!

//Alexandra

Alexandra - 2009-07-29
URL: http://amberkiss.blogspot.com/

Usch vad läskigt med Basiron-effekten... :/ Tror bestämt att jag ska tipsa väl utvalda personer i min omgivning om Skinoren. :P

Karin - 2009-07-29
URL: http://someoneelise.blogg.se/

vad köper du denna ackne kräm?

josephine - 2009-07-29
URL: http://josephinepisto.blogg.se/

Jag har också provat skinoren när det var som värst. Funkar verkligen! Utan att irritera vill jag inte påstå, de första två gångerna brände det nog för mig, sedan kändes det absolut ingenting och hyn blev bättre! Men obs! Funkar som du sa kanske för fet hy/acne, torr hy/acne vet jag inte med?

Sabina - 2009-07-29
URL: http://binas.blogg.se/

vart finns den och hur mkt kostar den? :)

A M I R A! - 2009-07-29
URL: http://aaamiraa.blogg.se/

*hm... man får inte ge upp med basiron, det blir alltid dåligare i början. Men ja, om skinoren nu funkar så är jag glad för din skull! Själv har jag lagt ner vanligt smink och tvättar mig med dermologica :) funkar utmärkt!*

samajra - 2009-07-29
URL: http://samajra.blogg.se/

sv; köper man det på apoteket och hur mycket kostar skinoren ungefär :)

kajsa - 2009-07-29
URL: http://kajsshhaa.blogg.se/

okeej, aa kanske ska testa de :) tack!

rebecca - 2009-07-29
URL: http://rebeccaafanny.blogg.se/

oh va bra med test.. då vet man!!

kickan34 - 2009-07-29
URL: http://kickan34.blogg.se/

OMFG! TACK FÖR TIPSET!

Jag köpte en tub Basiron i vintras, då jag hört att den skulle vara bra, men inte använt den ännu.

Så TACK för varningen!

Jossie - 2009-07-30
URL: http://publictrash.blogg.se/

Jag har använt basiron på recept och det funkade bra för mig? Men jag tog en massa tabletter och annat... Dock på senaste tiden så har den inte funkat alls på mig, och stioxyl funkade bra i början men nu har jag plötsligt framkallat nån slags allergireaktion för den.

Får testa ditt tips, annars så drar jag ill hudläkaren igen...

Salo - 2009-07-30
URL: http://isabelsalos.blogg.se/

Finns Skinoren på apoteket?

Vill gärna ha svar :)

Anonym - 2009-07-30
URL: http://bourrizis.blogg.se/

Märkligt, för mig är det precis tvärtom. Skinoren torkar ut min hud för mkt och gav ingen effekt. Basiron däremot funkar perfekt, ALLA finnar är borta. Dessutom är Basiron till skillnad från många likn. produkter vattenbaserad (de flesta andra är alkoholbaserade) därför torkar den inte ut huden lika mkt. Jag kompletterar med zinktabletter.

Veronica - 2009-07-30

Neee basiron är inget att ha. Aberela som e receptbelagt e ett mkt bättre alternativ, eller duac! Jag skriver om acne på http://accutane.blogg.se

Mli - 2009-08-02
URL: http://accutane.blogg.se/

Jag har oxå testat basiron, då jag desperat ville bli av me min acne, men jag vågar inte låta d komma i närheten av mitt ansikte mer, d blev kliande rött å lixom ormskinnshud på stället där jag tog d...hur funkar skinoren? Sätter man på d precis där man har en finne eller ett tunt lager i hela ansiktet (jag har finnar lite varstans i ansiktet) å ska d tvättas bort efter ett tag eller sitta på hela natten? Mycket tacksam för svar då jag har acnepanik...:S

Hanna - 2009-08-03
URL: http://zubble.blogg.se/

vars kan man köpa skinoren och hur mycket kostar den? :)

Jag har testat basiron men den suger!

Anna - 2009-09-08
URL: http://hejjagheteranna.blogg.se/

Förut när jag hade några finnar använde jag basiron och det ångrar jag. Som du skrev blev huden jätteröd, torr och ful. Usch jag ville bara stanna hemma och gömma mig:S men jag hade inte så många finnar så basironen förstörde bara lite av ansiktet.

Roshanna - 2009-11-07
URL: http://elsssrosss.blogg.se/

Jag har precis börjat använda skinoren men använder den som dagkräm istället och differin som nattkräm. När jag använder skinoren blir jag helt vit i ansiktet och det går inte alls bort. Jättejobbigt då man inte vill gå ut och vara vit i ansiktet :/ har du något tips?

Nova - 2010-06-17

Är det seriöst ingen som frågat hur man använder sig av basiron eller kollat upp det noga innan de använt det? :/ Själva produktens process är uppbyggd på att det blir värre innan det blir bättre! Det går ut på att få bort alla lager av bakterier på ansiktet som orsakar finnar/acne och därav torrheten och rödheten på ansiktet. Det är meningen att man ska ge sådana produkter tid och har man inte tålamod så är det ingen ide att använda så starka medel för då lär du aldrig få se något bra resultat.. Sen om man får en allergisk reaktion med svullnad osv så är det en helt annan femma, sluta då med det o sök läkare! Annars så funkar basiron bra. Kom ihåg att ge det tid! Tack för mig :)

Mimmi - 2013-03-25

Jag använder mig av gelen och bara på en vecka hade jag strålande hy. Och innan jag började använda bastion så hade jag fullt av finnar och kunde knappt titta mig själv i spegeln. Men numera så fort jag kommer i närheten av en spegel så ler jag och känner lite här och där för att skillnaden.
Jag kan dock hålla med om att man blev ganska röd. Men efter några gångers användning blev det bara mindre och mindre finnar och mindre och mindre rodnader. Har du inte prövat gelen så tycker jag helt klart att du ska göra det.
Kramar

Alicia - 2013-03-27

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Email: info@simoneh.se