Kippholmen, fiske & mys

Vi har spenderat en dag ute på Kippholmen (i Björlanda, Gbg) aldrig varit där innan, väldigt vackert! Badstränder, klippor och gräs. Den idealiska platsen för en dag med pojkvännen eller barnfamiljen. Men vi kände inte riktigt för att slå oss ner bland en massa människor, tänk om man kastade spöt så kroken fastnade i någons huvud? Näe.

Så vi vandrade över alla berg och hittade en egen plats att vara på (bortsett från gubben som solade naken en bit bort) så vi flyttade oss en bit bortåt till, jag ville inte behöva se hans vita julskinkor. Hoh.
Vi fikade, solade och kastade lite spö - fick ingen fisk dock, fast massor av tång, alltid något. Det är ju själva fisket i sig som är kul och får man fångst är det bara ett plus! :) Har ni legat ute i solen idag? Helt galet varmt, vi har 35+ här O.o

Kanelbullar, Tom&Jerrykex (dem valde jag såklart!) och jordgubbar
Jag och Fredrik kastade efter fisk men fick mest tång :)

Satt på klippan och myste, kajaker, båtar och surfare gled förbi, utsikten var underbar och vattnet kluckade sådär skönt  mot berget. Sådant ljud man väldigt lätt kan somna till, otroligt avslappnande.


Vår livvakt, Vincent. Morrade på alla som kom inom 100m. Bra killen! Då kan man somna utan att vara orolig :)


Sammanfattningsvis, ännu en underbar dag utnyttjad till fullo, fast slut är den inte än. Ikväll tänkte vi åka upp till Delsjön som ligger någon km hemifrån, Vincent ska få bada och vi ska grilla. Häärligt!
Kommentarer

Jag skulle också gärna vilja åka dit nån gång, det verkar vara ett väldigt fint & avslappnande ställe :)

lina - 2009-06-28
URL: http://liinadenfiina.blogg.se/

Nej det är sant nu när det är så soligt och fint behöver man väl egentligen inga BUS-produkter.=)Hmm.. det borde gå att bara välja namn/webadress i rullistan, men den kanske bråkar? Ja, det gick ju bra att lämna adressen i kommentarsfältet med.Härliga bilder, haft en bra dag?=)

Kashaya - 2009-06-28
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com

det heter KIPPHOLMEN

Anonym - 2009-06-28

Svar på kommentar:

Jepp, en bild ljuger ju aldrig. Det var riktigt kul på Peace & Love!

Pär - 2009-06-28
URL: http://lps.blogg.se/

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Email: info@simoneh.se