Ray-ban & ensam på marknad

Nu har jag äntligen fått mina Ray-ban! Jag älskar dom, så grymt snygga, de bästa solglasögonen jag vet då dem matchar med precis allting och alla kan ha dem! :) Jag valde guldbågar istället för silver som Fredrik valde. Han passar bättre i det än jag, konstigt.. jag har förresten aldrig passat i silver. Ser skumt ut på mig..(?)

Anyhow, nu har jag dem är och dem ska vårdas med ömhet! Måste inviga dem idag också, för nu ska jag på marknad vid Eketrägatan, ensam. Vad mysigt, jag tycker om att gå ensam så ibland, titta på konstiga saker i min egna lilla värld. Jag vill kunna göra sådant ensam som bio, marknad, shopping utan att människor höjer på ögonbrynen, man ska kunna klara sig ensam utan bästa kompisen eller pojkvännen - ellerhur? Det höjer min självkänsla!

Mina nya Ray-ban.


En puss till er innan jag går hemifrån.
Kommentarer

Håller helt med om att det kan vara jätteskönt att göra sånna saker helt själv ibland!

Linda - 2009-06-30
URL: http://trueblonde.blogg.se/

Ja, men det får vi göra idag ska jag vara med en kompis :D

phiie - 2009-06-30
URL: http://phiie.blogg.se/

Jättesnygga glasögon! Håller med dig om det där att det är skönt att göra grejer ensam ibland! Det är ju värdefull tid att vara med sig själv och njuta av sitt egna sällskap. =) Idag är jag på stranden!

LINDA - 2009-06-30
URL: http://lindafunde.blogg.se/

hehe tack :D

du var jätte söt på bilden :)

R - 2009-06-30
URL: http://liibeerty.blogg.se/

haha jo det ar sant :) Oh tack sa mkt! Vad kul att hora :D Jag diggar verkligen ditt korta har :P Jag ar sugen pa att klippa mitt kortare men jag vagar inte XD Jag vet att jag kommer angra mig inom en vecka efterat haha

puss pa dig /Miss D.

DINA - 2009-06-30
URL: http://missdina.blogg.se/

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Email: info@simoneh.se