Sluta röka dag 1

Okej, om jag berättar för många att jag ska sluta röka så blir det värre och pinsammare om man skulle misslyckas. Jag har på mig Nicotinell 21 mg plåster, jag skulle tagit ett annat märke - för detta suger. Den sitter knappt kvar på huden, dessutom inte i 24 tim som står på paketet, kanske 4 timmar om man har tur.
Sedan köpte vi Nicotinell 4 mg tuggummi. Uh, den var för stark - smakar bara nikotin.. får byta ner mig till 2 mg.

Det är inte första gången jag försöker sluta röka, detta är mitt sista försök, sedan tänker jag gå och bli hypnotiserad. Men som sagt, det är dag 1 och jag rökte senast igår eftermiddag - jag känner abstinensen krypa i mig. Det är som ett monster som vill svälja mig hel.Kommentarer

Hoppas verkligen att du lyckas! Jag försöker också sluta, men har inte kommit till punkt än. För det första är det ju inte lätt att sluta överhuvudtaget och med en ganska pressande livssituation blir det inte lättare. När jag ringde sluta-röka-linjen i somras blev jag nästan avrådd från att försöka sluta just då.Jag kan i alla fall skryta med att jag lyckats dra ner ganska ordentligt. Lite hjälp på traven har jag fått av kroppen som skrämt mig. (Svimning i november och ev. kärlkramp nu också.)Lycka till med rökstoppet!

Mumlan - 2009-03-30
URL: http://isanningensnamn.blogsome.com

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Email: info@simoneh.se