Jag är så smidig!

Solen gick hastigt bort, men vi hann iallafall grilla och ta en cider innan det blev småkyligt och vi fick gå in. Detta är verkligen inte min dag, allt går helt fel och jag känner för att gömma mig under täcket. Varför ska man ha sådana dagar när allt går snett? kan det inte komma mer utspritt - det känns så uppgjort på något sätt. Först får jag senap över hela mig och sedan när man tvättat av sig allt ska man självklart få kethup över sig. Suck på mig!Så nu har jag tagit med mig vincent inomhus och tänker lägga mig och titta på tv en stund för nu blev jag grinig. Tänker inte ta mig an något om ingenting vill gå min väg! Och så har Fredrik satt igång med byggarbetet inne i Badrummet igen, nu är det gipsskivorna som ska upp, så jag får iallafall sura ifred en stund. Det är bra! Tack och lov är detta bygge snart över - då slipper jag hasa runt i byggdamm och få sotiga sminkborstar!
(Vinnaren i tävlingen presenteras snart.)

Kommentarer

ja visst finns det sådana dagar när ingenting går som man vill.. Det är bara att dra täcket över huvudet & vänta på nästa dag :) Fin blogg btw!

Jessica - 2009-05-29
URL: http://iammejustme.blogspot.com/

sv:

Tack för ditt inlägg! haha, jag känner igen det också. gjorde många misstag innan jag bestämde mig för att sluta färga! :P

Jätte trevlig blogg du har!

kram

/d

Dinara - 2009-05-29
URL: http://mammadinara.blogg.se/

sv, ja jag får nog göra det :)

Kram :)<3

Emelie Wåhlin - 2009-05-31
URL: http://emeliewahlin.blogg.se/

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Email: info@simoneh.se