Marknad, mjukglass & grill

Jag dog nästan, när jag satte mig i bilen. Trodde huden skulle flamma iväg. Det var inte så jätte varmt, det var ca 40 grader där inne. Men brist på syre och klibbiga skinnsäten trodde jag min stund var kommen. Men icke, då hoppar Fredrik in i bilen och vrider igång airc. så jag överlevde - trots allt :]

Vi tog en sväng ut på marknad idag (jag vet, jag och mina marknader) men det var ju så fint väder och åka till havet var det inte tal om, blåser för mycket där och ungar som skriker efter mera äppelmos. No no! Iallafall så hittade vi inget spec. till oss, lite krimskrams som man köper för att det är billigt (jag stog dock över impulsköpen idag) så det blev ingenting. Men det är mysigt ändå.Men även om man inte hittar något till sig själv kan man ju hjälpa dem som inte kan handla själva :) Vi hittade en supersöt burk med krona på, till Vincents mat. Perfekt! Och sedan 3 st tvådelade burkar i olika storlekar för mat/vatten. En som får ligga i bilen *In case of.. och en till Fredriks kontor. Sen bidde det en över :/ (Bra att ha, haha^^)


Sen var vi helt utpumpade, värmen gör en verkligen helt slapp. Utmattad, man kan inte göra annat än att ligga och flåsa med något kallt att dricka och helst en isglass! Nej, inte klaga. Man klagar på att det är för kallt, för rått.. nu får jag faen uppskatta detta ett par dagar. Man är så kass!

Mjukglass är gott! Speciellt med jordgubbstopping ;P
Dags att göra middag, vi ska grilla pepparbiff och till det grönsake, momsi!
Kommentarer

Åh vad gott med mjukglass!=) Har mailat min adress nu.

Kashaya - 2009-05-31
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Email: info@simoneh.se