Var rädd om din hy i solen!

Det är nu när solen steker på som mest som antagligen olivoljan säljer bäst. Skrämmande vad vi gör för att få lite färg snabbt. Men jag säger bara det att det är inte kul att vara 35 med rynkig och fläckig hy. Jag solade också en himla massa för några år sedan, men jag har lärt mig att det är inte värt det för att hålla sig snygg och fräsch en längre tid.

Skippa olivoljan och ta hand om din hy - det är värt det i längden! Och hittar man bara en riktigt bra utan-sol-produkt så gör det väl ingen skillnad. Iallafall inte på mig, jag ser ut att ha varit utomlands och ingen tror något annat :P

Ansiktet
Dermalogica booster spf 30 419:-
Aco (Finns spf 15, 25 och 30) ¨ 50:-

För kroppen är det svårt att ge tips på solskydd eftersom att man ska välja efter sin hudtyp, men då tycker jag man ska ta en titt på Acos produkter inne på apoteket. Jag själv använder Hawaiian tropic som är snäppet dyrare, men nu vill jag tipsa för en mindre budget!

Det är inte bara huden som tar stryk i solen, tänk på ditt hår också så att detta inte torkar ut och blir fnasigt. det finns speciella sprayer med solskydd för håret, men snyggast tycker jag är med en scarf om håret eller en stor solhatt! Och investera en balsamspray också, finns en del på ica för 20:- och uppåt. Jag kör med den billigaste då man använder en del och det kan bli dyrt i längden!

Hatt 1 La Redoute 79:-
Hatt 2 HM 79:50:-
Balsamspray Wella 29:-

Kommentarer

jo det är sant :) men rätt smart är jag så jag använder inte cocos oljan i ansiktet :)

MALIN NILSSON - 2009-05-30
URL: http://maliinnilssons.blogg.se/

:O)

MALIN NILSSON - 2009-05-30
URL: http://maliinnilssons.blogg.se/

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Email: info@simoneh.se