Fem lyckade resor


d


På våra senaste fem resor har det alltid gått liite snett:


  1. Europatrip, på G hem från Spanien la sig Fredrik under bilen för att tömma ut lite olja - sedan hördes ett vrål. En skruv lossnade och brännhet olja (vi hade precis bilat några mil) forsade ut över hans nakna överkropp. Vi fick stanna några dagar extra och lämna bilen på lagning.
  2. Kreta, vi hyrde en liten gul skramlig bil på flygplatsen Heraklion (tänk Mr Bean) och skulle bila runt ön, halvvägs lossnar ena framrutan och försvinner ner i dörren. Vi lämnar bilen på lagning och ut kommer den med en lös träbit som stöd under rutan, i dörren. Goodie. Vi hamnade i mitten på ön istället för kusten. Men resan i sig? Underbar.
  3. Irland, Dublin, fantastisk resa där vi bla såg The Dubliners live och skålade och pussades bakom scenen. Men - pengarna vi fört över till våra konton innan resan kom aldrig, vi bodde på fint hotell och levde på en burk nudlar fre-sön tills pappa kunde sända oss pengar via nätet. Bra där.
  4. London, wooonderful! Om det inte varit för att vi missade flyget hem, nästa till Sverige gick tre dagar senare så vi tog ett flyg till Norge och våran härliga kompis Christian bilade från Göteborg till Norge för att hämta oss. Vilken vän!
  5. Europatrip idag! Fast på Sardinien, vi missade färjan vid 22 till fastlandet. Nästa går kl 11 imorgon. Hela planen hem är i kaos. HAH! Vad vore inte detta för att slutgöra vår semester? Som pricken över iet. :D
Kommentarer

Haha, vad roliga ni är! Men det är ju sådana där knäppa grejer man minns och kan skratta åt sen :)

Malin - 2010-07-27
URL: http://mejline.blogg.se/

vad härligt :)

erica - 2010-07-27
URL: http://ericaalsterlund.blogg.se/

Men ååh så jobbigt att ni missade färjan! Hoppas det ordnar sig iaf så ni kommer hem, ni verkar ta det med en nypa salt och humor så det är bra! :)Det jag undrar över är att du skrev ett inlägg för läänge sen där du tipsade om designerskor till reapris. Jag sparade sidan som favorit på min gamla dator och nu har inte jag den kvar längre. Minns du inlägget? Jag letar förbrilt efter en sida där man kan hitta Louboutinklackar till sänkt pris, hoppas du kan hjälpa mig!Tack på förhand! :)

Cecilia - 2010-07-27
URL: http://svansarochskor.blogg.se/

Ser väldigt trevligt ut på bilderna. Hoppas inte SMSen gjorde att du tog illa vid dig. Satt och lekte med min iPhone och hittade dig.

Dikk Bluball - 2010-07-27
URL: http://dikkbluball.blogg.se/

Det var så länge sedan jag reste utomlands, får dra med pojken på en resa till hösten/vintern (:

Johanna - 2010-07-27
URL: http://jlunde.blogg.se/

Hoppas det löser sig för er och att ni kommer hem välbehållna. :)

Forgman - 2010-07-27
URL: http://www.buildingbrainandbody.com/

Hej!

Fina bilder.

Marie - 2010-07-27
URL: http://mirrecool.blogg.se/

woow Irland :D

jag ska dit om några dagar för första gången :P

några tips på sevärdigheter? :D

kram kram :P

cajsa - 2010-07-27
URL: http://carlzson.blogg.se/

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Email: info@simoneh.se