Familjekväll
Hemma hos mamma och pappa ikväll, grillat och haft det mysis tillsammans. Min goa storebror Linus är här han med och så grymt skoj att han börjat sjunga och spela mer gitarr nuförtiden och publicera på youtube för han är verkligen duktig. Har en av de bästa rösterna jag vet - (lite lik Liam och noel i Oasis.) Jag tror på honom! :)


Ikväll har vi kikat på film och inte vilken film som helst - min dopfilm! Hoho, liten skrutt med lång vacker klänning. Och det konstiga är att jag verkligen minns.. eller kan känna prästens hand på mitt huvud. Se honom över mig.. inte bara det förresten, minns en hel del från spädbarnsåldern. Väldigt mystiskt. Minns ni något från väldigt unga år?
Kommentarer

Hej snygging! Om jag inte minns fel så hade du köpt ett fisheye objektiv. hur fungerar det? Funderar på att köpa ett..Kram!

cornelia - 2010-09-26
URL: http://cornelians.blogg.se/

coolt att du minns det! jag minns saker från typ 3-årsåldern. ganska mkt faktiskt hehe :)mysigt med familjekväll! jag och min kille tittade på en gammal film när jag var bebis i fredags haha, jag bara skrek och grät hela tiden :P nu vill han nog inte ha barn med mig haha!ta en fika nån dag då? :)Kram Ingrid

Ingrid - 2010-09-26
URL: http://ingridsinspiration.blogg.se/

Hej :D jag undrar vad du gick för program på gymnasiet? :)

Anonym - 2010-09-26

Åh vad roligt att han sjunger. Kan du inte lägga upp ett klipp? :D

Frida - blivande mamma - 2010-09-26
URL: http://allgren.blogg.se/

Men vaa? Hur e de möjligt för dig o minnas så långt bak i tiden?

Minns bara enstaka grejer från när jag va liten , och de är dramatiska saker som tex när jag fick ett glasbord i huvudet.. hur gammal va jag då? tre?

Men de e typ mitt första minne, minns inget från när jag valiten.

kram

Emmelie - 2010-09-26
URL: http://emmgus.blogg.se/

Jag kommer ihåg massor med saker från när jag var liten. Jag kan återberätta händelser i detalj och det är knappt så mina föräldrar ens kommer ihåg dom sakerna =)

De e häftigt.

Claire - 2010-09-26
URL: http://clairee.blogg.se/

Gud vad lik ni är varandra!

alva [sweetestmemories] - 2010-09-26
URL: http://sweetestmemories.blogg.se/

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Email: info@simoneh.se