Skapar färgvågor..
Har precis fått hem Adobes premiere pro cs5 och har suttit uppslukad med det i flera timmar, sådär så när man "vaknar" och inser att man sitter framför datorn och har suttit där för länge utan att knappt röra sig, man ställer sig upp, det knakar till och man försöker blinka tillbaka ögonen.

Var flera år sedan jag arbetade i adobes videoprogram nu.. jag försöker få ihop en hyffsat snygg kortfilm med lite färgklickar. Än så länge går det.. tja, det går iallafall. Men roligt är det absolut :-)
Kommentarer

Fina bilder:) Hittas på?:) Chiaow♥//FeliciaHerman♥

FeliciaHerman:} - 2011-04-05
URL: http://muffinskram.blogg.se/

tack så mycket! :) ♥fin bild!:O

Diman Dilir - 2011-04-05
URL: http://diimans.blogspot.com

du är så kreativ och påhittig :)

julia - 2011-04-05
URL: http://jamp.blogg.se/

Hej jag är en 16årig tjej som nu från några månader tillbaka fått stora bristningar på sidan av höfterna, ner på låren och på rumpan även om jag knappt gått upp något i vikt, min mamma sa att hon också haft det i min ålder så det är antagligen ärftligt...Detta har gjort mig väldigt osäker och jag hatar att byta om och duscha och byta om på gympan för att det ser verkligen hemskt ut :( Att det snart är sommar gör det inte bättre för jag vill inte visa mig i bikinibyxor, inte ens längre trosor eller vad man ska säga döljer mina bristningar. Har du något tips om vad jag kan göra?

Anonym - 2011-04-05

Hej på dig igen!

Riktigt snyggt, du är en sådan awesome fotograf och verkar vara så himla skön som person. Din blogg är alltid den första jag kollar när jag loggar in på datorn! :)

Btw, har du läst Hungerspelen av Suzanne Collins? Gör det, annars. Tror du skulle tycka om dem, hemska men mycket ärliga böcker.Lyssna på den här så länge, den är från dem:

http://open.spotify.com/track/53amr03ocWw0Rhd3Sws8GtKram!

Elsa - 2011-04-05
URL: http://www.elsarohlen.blogspot.com

Awesome photo!! :DKramar

Sheila - 2011-04-05
URL: http://sheilastyle.blogg.se/

nice :D försöker mig på kortfilm ibland jag med, men är lite för dålig på det för att de ska bli tillräckligt bra för att visa upp.men träning ger fördighet :D

cicci - 2011-04-06
URL: http://deckre.blogg.se/

Snggggt

Julia & Alexandra - 2011-04-06
URL: http://juuliiias.webblogg.se/

Vilken grym bild!Å vad spänannde med kortfilm...den vill jag se när den blir klar :)Det blir nog en resa till Gbg i slutet av april, början av maj=)Å kul å se dig då=)Wiilow [Foto Tankar Känslor] - 2011-04-06
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Email: info@simoneh.se