Dude, rock on!



Julemysigt






God-dagen-efter-jul-dag! Hade ni en mysig julafton? Här sitter jag och undrar vad som hände. Solen brände mig i ögonen när jag klev ut från lägenheten igår för att åka hem till familjen i Torslanda.  Det var en kanondag - för att vara en strålande höstdag i September.

Det var en knepig julafton i år, myisgt, vackra klappar, för mycket julmat (glad att jag valde en kjol med streeetch) och underbara släkten. Men julkänslorna jag skrev att jag inte hade där tidigt i december? Dom kom aldrig. Såhär har det aldrig känts.. har det med åldern att göra? (Ohnoo..) det och en kombination av mitt liv vänts upp och ner det senaste. Har ju inte ens hunnit baka lussebullar! Känns som ett mellandagsprojekt detta.
Näe. Får helt enkelt ta igen julen nästa jul ;-)

Bra magkänsla idag





Great great day! En toppendag på gymmet, jobbade med ett leende lekandes på läpparna -- min djävulsförkylning är förresten över, som jag haft i snart tre månader. Så träningen är i full gång för min del. Egen styrketräning, löpning, spinning, power- zumba- och corepass för fulla muggar varje dag. Dessutom håller jag själv snart i powerpassen om det går som jag vill.

Efter jobbet knallade jag på stan med lurarna på huvudet och fyndade ett par grymt snygga bruna lågboots.. mer mot vårkanten. Fast i detta julväder vi har i Göteborg kan man nästan gå i Conversen. Gick förbi American art studion och kände att.. nu jäklar. Gick in och fick gjort en tatuering på vänstra underarmen. Trodde det skulle göra svinont medans det knappt kändes alls (till skillnad från när man skrek som en gris när svanken tatuerades..) Den är tejpad nu, så inte mycket att fota där.

Helt enkelt - en grymt bra dag med underbar magkänsla :-)

Black favorites




Några av mina mysigaste favoritprodukter finnes i badrumsskåpet här hemma - och alla från Lush. Just där jag brukar julhandla i sista minuten när fantasin börjar sippra ut.. där jag tipsar alla att sista-minuten-shoppa. Eller bara shoppa.


Vi ser en Enchanted ögonkräm som duttas på den känsliga hyn under ögonen 9 to 5-tvätten som löser upp vattenfasta mascaran och tvättar rent. Tea tree water är ansiktsvattenet för den feta hyn inför skönhetssömnen. Dream cream.. som ja, bara är en riktigt härlig kroppskräm. Gör susen på vinterhyn! Cupcake är ansiktsmasken man vill äta upp. Kakao.. hello! Underbar till problemhyn och sist Vanishing cream, ansiktskrämen som huden slukar på sekunden. Grym mot T-zonen!

..Ska ni in i butiken så glöm inte pudra på er lite kroppspuder med doft. Mys mys!


Från favoritapparna








Några sköna foton från veckan som gått tagna med Iphonen.. finns ju så många schyssta appar att hämta hem och redigera bilderna snyggt med att man känner -- vanliga kameran kan gott stanna hemma (..fast bara nästan.)

Mina favoritappar att redigera och plåta med till Iphonen med måste nog vara Filter mania, Pixlromatic, Photostudio, Photogene och Magicshutter.. dags att söka upp och hämta hem om ni inte redan har dom! psst.. beroendeframkallande saker det här ;-)


Morning glory



En vacker enkel icebreaker från badrummet, bort från allt julpynt en liten stund..



Rockar längre lockar




I mina sköna skrikrosa jeans I just had to buy häromdagen hos HM. 199 kronors coolhet som gjorde dansgolv inatt! :-)

Så börjar man få en acceptabel längd på lockarna nu också, med det menat - en längd så man kan ha sitt hår utsläppt utan att det blir en discokula på huvudet. Det lockar sig ner strax förbi axlarna. Tålamod Simone, tålamod! Känns som om det var evigheter sedan jag snaggade av det..ett annat liv.. kommer ni ihåg? När jag blev blond där och håret gick av? Hoho. Reminder här.

Måste varit det gräsligaste jag valt att göra med håret.. bleka det. Ser på foton och.. Näe. Förträng det. Urgh. Finns nog bara en sak jag saknar med det korta håret - tiden det tog att fixa till sig, ruffsa i lite vax på morgonen eller handdukstorka det torrt från duschen. Done. Annat är det ju nu.. ^^

Many pretty black birds




Känns ungefär lika vackert dystert som detta göteborgsvädret.. chistmasweather, where are you?

Naturskönt från Slottsskogen


Ler åt galet bra helger!




Hallå hjärtan! Hur rullar söndagen för er? Sitter och småler för mig själv och tänker på vilka helt sjukt galet bra helger jag haft det senaste.. nattklubben och dansgolvet till morgontimmarna med underbara människor. Hade nästan glömt av lite hur mycket jag tokälskar utelivet, pulsen, musiken.. och framför allt - dansen. Jag verkligen älskar att dansa! Glömma tid och rum, sjunga sig hes och virvla omkring.

Min energi är super och jag är lycklig. Helt underbart! Apropå ingenting - någon som är bosatt i.. omkring Linköping här? Jag och en skön vän ska kila dit i 13e Januari och gå på Kapten Röd (mest för att spelningen i gbg låg så långt bort i tiden.. men den ska vi på med..) för att sedan spana in utelivet.. så vart ska man gå? :-)

Min mysiga Malin




Ett inlägg till Malin, underbara fina, vackra Malin! Tjejen jag klickar med till hundra procent. Min kollega på gymmet, min vän, mitt hjärta. Hon är en helt fantastisk människa. Den vännen man kan berätta allt för, vara helt sig själv och vara trygg med. Den tjejen man dansar loss med på krogen, löser arbetsfrågor med och diskuterar livet med. Kärlek. Kärlek.

Jag är så glad att du finns i mitt liv hjärtat. En stor puss på dig. Jag älskar dig!

..fotot är förresten taget med iphonen.. :-)

bloglovin
Email: info@simoneh.se