Ler åt galet bra helger!
Hallå hjärtan! Hur rullar söndagen för er? Sitter och småler för mig själv och tänker på vilka helt sjukt galet bra helger jag haft det senaste.. nattklubben och dansgolvet till morgontimmarna med underbara människor. Hade nästan glömt av lite hur mycket jag tokälskar utelivet, pulsen, musiken.. och framför allt - dansen. Jag verkligen älskar att dansa! Glömma tid och rum, sjunga sig hes och virvla omkring.

Min energi är super och jag är lycklig. Helt underbart! Apropå ingenting - någon som är bosatt i.. omkring Linköping här? Jag och en skön vän ska kila dit i 13e Januari och gå på Kapten Röd (mest för att spelningen i gbg låg så långt bort i tiden.. men den ska vi på med..) för att sedan spana in utelivet.. så vart ska man gå? :-)
Kommentarer

- haha härlig bild;)

' d anni - 2011-12-04
URL: http://danielas.se

Kan dessvärre inte guida när det gäller Linköping... Låter som kul helger! Vi var ute några helger i rad och dansade, men den här helgen har vi bara varit hemma och målat... ;)

Freedomtravel - 2011-12-04
URL: http://www.freedomtravel.se

Vad härligt att höra! :D Hur ska du göra med danskurser och så nu då?

Jessica - 2011-12-04
URL: http://prickigastrumpor.blogg.se/

Jag har ingen aning om vart man kan gå när man är i Linköping, själv hänger jag mest på studentklubbarna (när jag väl går ut, vilket senast var under nollningen i början av september, haha), men då måste man vara student...

Fotograf Annie - 2011-12-04
URL: http://blogg.anniesfotografier.se

Heej =) Haft en bra helg? :)

Glöm inte kolla in min nya VIP blogg på Veckorevyn :)

Kraaam =)

Bella Davis - 2011-12-05
URL: http://blogg.veckorevyn.com/belladavis/

Haha, snygg bild =)Kram

Niklas C - 2011-12-05
URL: http://toffelin.com

Hej Simone! Jag har mer eller mindre bott i Linköping. Har dock flyttat nu men jag kan tipsa dig om att bara följa Ågatan, ligger centralt i Linköping, där hittar du de flesta uteställena där nästan alla hänger och dansar. Hoppas att du får en trevlig helg i underbara Linköping och titta lite på Generalen åt mig också! :)

Då är vi lika. Jag har också haft otroligt roliga helger och den 16 blir det en helt fantastisk helg då jag ska träffa Charlotte Perelle, Linda bengzing och en massa artister till.

Stefan Falkelind - 2011-12-05
URL: http://stefanfalkelind.com

jättefin bloggbesök min blogg och bestäm priset på varorna

www.saleeveryday.blogg.sewww.saleeveryday.blogg.se

www.saleeveryday.blogg.se

Anonym - 2011-12-05

Cooling! :)

Sara - 2011-12-06
URL: http://aamaziing.blogg.se/

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Email: info@simoneh.se