Pratar om resa..


Spanien, Salou 2007.


Åh vad jag vill sitta där igen. Just nu. Flaxa med armarna, sjunga högt och rakt ut över det turkosa havet. Känna de heta vindarna smeka om axlarna och graderna? Helst som vi hade det i Rom Venedig i somras.. runt 40 grader i skuggan.. underbart!

Jag och Fredrik har pratat lite om en biltrip snart igen, fast denna gången blir det inte Europa som senast utan att flyga till USA och bila runt där, ingen av oss har varit där förut. Har ni? Bila till olika delstater, miljöer.. och Texas..åh. och hälsa på släkt som jag har där också! Det är verkligen en drömresa för oss båda! Planerar ni någon resa i år?
Kommentarer

Vad härligt det låter, men det är dyrt att åka till USA! :P

Dragana - 2011-01-20
URL: http://iseedee.blogg.se/

Åh, vad kul!Jag och min familj bilade i USA för tre årsen nu! Det är så häftigt, vi verkligen igenom USA ut i ingen stans sen var man i en storstad! ;)

Amanda (: - 2011-01-20
URL: http://aamaandaaj.blogg.se/

Svar: Nej, där har jag faktiskt inte varit! Jag hade gärna åkt dit, men som sagt, dyrt!

Dragana - 2011-01-20
URL: http://iseedee.blogg.se/

störtskön bild!

johanna - 2011-01-20
URL: http://jaxel.blogg.se/

Svar: Ja visst är dom! :-) Jo förresten hur får du header för sig själv alltså mellanrum mellan allt? Konstig formulering men jag hoppas du förstår ;-).

Matilda - 2011-01-20

Här är min blog om du vill ha ett snabbt tryck, glömde skriva med den ;-)

Matilda - 2011-01-20
URL: http://matildaadahl.blogg.se/

Det blir nog ingen större resa för oss. Men det finns en liiten möjlighet att vi tar en sväng till London, det är verkligen något jag vill, har aldrig vart där förut! :)

felicia - 2011-01-20
URL: http://feliciasmeds.blogg.se/

Låter spännande att bila i USA! Vi husbilar nog ner mot sydöstra Europa i sommar: Kroatien, Monenegro, Bosnien... eller vad det nu kan bli :)

Freedomtravel - 2011-01-20
URL: http://www.freedomtravel.se

Cool bild! :)

AMYAH - 2011-01-20
URL: http://amyah.blogg.se/

USA är underbart!! :) Förra sommaren var jag i Boston, New York, Connecticut, Martha's Vineyard och Niagarafallen och nu i somras var jag i Miami Beach, Orlando och Key West. I juni går planet mot Hawaii :) Älskar det landet! :)

Sara - 2011-01-20
URL: http://aamaziing.blogg.se/

jag älskar att bila genom usa, har gjort det ngra gånger, jag o min familj är där nästan varje sommar hos släkten, jag ÄLSKAR det! tro mej det är så värt det! och ngt ni MÅSTE gjöra är att åka till disney world (hur töntigt det än är så är det ett måste) , ni ska till washington o kolla utanför vita huset flrsta gången vi va i washinton fick man även gå in i vita huset det är faktiskt rätt häftigt , och köra in i new york i soluppgången är det bästa ni ngnsin kommer att se! usch denna listan på måsten på en bilresa genom usa skulle jag kunna gjöra hur lång som helst känns det som, men jag rekomenderar det verkeligen! Kram

sammy - 2011-01-21
URL: http://nattstad.se/sammys

ÄLSKAR att resa hehe fast gör det lite hela tiden nu också typ hehe

Karin - 2011-01-21
URL: http://karinolofsson.se

Jag och mamma åker till Italien-Kalibrien i sep. Ska bli så härligt! :-)

Lotta - 2011-01-21
URL: http://www.palequeen.blogspot.com

vi ska eventruellt åka till thailand början av nästa år :)

Malin - 2011-01-21
URL: http://loveisbeaty.webblogg.se/

åhh vad härligt :) jag och min pojkvän ska till Turkiet i maj, och som planerna ser ut nu så ska vi passa på att förlova oss där nere :)

Malin - 2011-01-21
URL: http://modeliicious.blogg.se/

Här ser du en som vart i USA 3 gånger, hyrt bil och kört sträckan LA- Palm Springs- Laughlin - Grand Canyon - Bryce Canyon - Zion Canyon - Las Vegas - LA.

Ska ni bila på västkusten så kan du alltdå fråga mig om tips så kanske jag kan svara!

lindababby - 2011-01-21
URL: http://finest.se/lindababby

Har bilat genom Kalifornien, Nevada och Arizona. Man måste se Grand Canyon, Vegas och San fansisco. Däremot är Los Angeles inte mycket att hänga i granen. Jag har även varit i Michagan och det är sjukt fin natur där. Ska ni bila rekommenderar jag dock västkusten!

frida - 2011-01-21
URL: http://fridasworld.shapemeup.se

- åh vill också resa!

Anonym - 2011-01-21
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Min familj bilade på västkusten i somras: San Fran, San Diego, Yosemite national park, Phoenix (Arizona), Las Vegas, LA... riktigt ballt var det!Är du ute efter shopping rekommenderar jag LA starkt, där man kan kombinera både värme och billiga priser.

Är du ute efter värme (och då snackar vi EXTREM värme!!) så ska du åka till Nevada/Arizona! Tänk dig att du går ur ett flygplan och känner hur motorn blåser varm luft mot dig - den känslan har du hela tiden i Arizona.USA är ett sjukt häftigt land!

Clara - 2011-01-21
URL: http://claraslife.devote.se

Vilken härlig bild :) Hoppas ni uppfyller era planer!

Marre - 2011-01-25
URL: http://maaarree.blogg.se/

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Email: info@simoneh.se