Tävling om skönhetsbag
Nu var det länge sedan jag hade tävling här på bloggen - så årets första tävling blir om en skämma-bort-dig-goodiebag! Bagen ovan har jag fyllt med bla. makeup, hår- samt hudvård och ljus.

Att vara med och tävla är enkelt! Bara skicka en kommentar att du är med och varför du vill vinna! Ingen blogg behövs för att delta men glöm inte ange eran mail! Bilden får man gärna låna till ett eget inlägg på sin sida. Tävlingen avslutas söndag den 6e Februari! :-)
Kommentarer

Jag vill vara med och tävla! Jag vill vinna för att jag allt behöver lite skämma-bort-dig tid nu såhär i vintermörkret och eftersom man är fattig och arbetslös så har man inte råd att köpa sådant själv. Att vinna en goodiebag skulle därför vara underbart!

Emelie - 2011-01-31

Det kan man lugnt säga, det är anledningen också till varför jag började fotografera.. Dock så har min tid för fotografera åkt längre och längre bak för ja.. största anledningen till för min mamma är sjuk.Jag undrar, hur har du gjort din egna studio? eller går du till en proffsionell studio? :)Förresten jag är gärna med och tävlar om en goodiebag!

Det skulle vara jätte roligt för jag och min pojkvän flyttar ihop till egen lägenhet och jag kommer inte ha pengar på länge att ha råd att köpa smink, hårprodukter sånt som jag faktiskt egentligen behöver för att klara mig..

Så jag hade mer än gärna önskat mig att vinna någonting sånt, sen hade det varit roligt att för första gången någonsin vinna någonting..

Kramar om!

anneli - 2011-01-31
URL: http://undernorrskenet.blogg.se/

jag vill gärna vara med och tävla! jag skulle behöva lite pepp nu inför denna termin på högskolan (studerar till lärare) som kommer bli stentuff. massa teorier och litteratur på engelska som jag förstår nada av. allt är så stressande. bagen hade passat fint som avkoppling och som present till min födelsedag 7/2 :)

sara w - 2011-01-31

Jag vill vara med o tävla! Som student och ny termin och nya kurser är det inte optimalt för plånboken att lägga pengar på sådant man egentligen behöver (smink och hårvård)Ha en fin dag!

Emelie - 2011-01-31
URL: http://emelieholmberg.blogg.se/

Jag vill gärna vara med i utlottningen av denna goodiebag! :)

Vore en toppen uppiggare såhär i mörkret, när det mesta känns tungt och träligt. Sen en månad tillbaka när min sambo stack iväg 30mil för ett nytt jobb så har jag tänkt att jag ska fokusera mer på mig själv och mitt välmående, något som alltid kommer i sista hand, då jag alltid prioriterar alla omkring mig. Med mycket som tynger ner mig just nu så är det inte lätt att ta sig den tiden, men med denna goodiebagen kanske jag skulle äntligen ta mig ett ryck och ta hand om mig själv!

Tack för en mysig blogg,'

kram!

lis - 2011-01-31

Jag är gärna med!!!

Kram! Johanna

Johanna - 2011-01-31

Jag är med och tävlar! :D jag vill vinna för att när det är såhär mörka dagar här uppe i norr så behöver man piggas upp med lite ljus och bra hy etc! Och jag har inte råd att köpa sådana grejer då jag endast går på bidrag och bor i lägenhet, så har inga pengar över till nått annat än mat och hyra.

Josefin H - 2011-01-31
URL: http://slipen_jossan@hotmail.com

Självklart vill jag vara med och tävla.

Varför ska jag vinna? För att jag skulle vilja ge det till min mamma som för ett årsen (26/1) åkte på en allvarlig hjärtinfarkt. Hon hade överlevde trots att det bara va 30% chans att hon skulle klara sig. Hon lider fortfarande av extremt dåligt närminne, är fortfarande sjukskriven. Hon hade behövt att skämmas bort lite =)

Kramar

Angela - 2011-01-31
URL: http://angelasand.blogg.se/

Jag skulle vilja vinna, eftersom jag vill gå min egna väg och verkligen göra som jag själv vill. Om jag då vann lite sådana här produkter skulle jag kunna byta saker i min ompysslingshörna, nu räcker inte pengarna hos en fattig student till ;)

Ronja - 2011-01-31
URL: http://melcker.blogg.se/

Jag kan väl vara med ;)

Jag tycker bara att det skulle vara roligt att vinna något någon gång :)

Maja - 2011-01-31

Jag vill jättegärna vinna!

Jag fyller 16 nästa tisdag o hur kul vore det inte och få det här som födelsedagspresent?! Helt klart superkul att få! :)

elin - 2011-01-31
URL: http://eluw.blogg.se/

Jag skulle vilja vinna därför att jag just nu har hamnat i en depression till följd av ett antal trauman som skett i mitt liv det senaste halvåret. Ser ingen glädje i vardagen längre och känner mig inte nöjd med någonting jag gör.

En skönhetsbag skulle förmodligen inte "bota" mig - men absolut ge lite ljus och glädje i allt det gråa.

Kram

Sanna - 2011-01-31
URL: http://sannanaeaes.blogg.se/

jag är med och tävlar

jag vill vinna för att jag behöver nya hudvårdsprodukter och inte har råd med nya. jag brukar heller aldrig vinna när jag är med och tävlar

tack för att jag fick vara med och tävla :)

Bella - 2011-01-31
URL: http://perssonbella.blogg.se/

Hej sötnos!

I höstas började jag i en ny klass. Jag hade väldigt svårt att komma in i den, alla andra hittade kompisar, men inte jag. Jag hade vänner i alla andra klasserna, och gick till rektorn för att få byta. Vilket jag inte fick. Efter ett halvårs tjatande fick jag komma till den klassen jag går i nu. Där har jag massa kompisar och är så sjukt glad att jag fått byta.

Jag skulle blivit superduper glad om jag vann, så jag kunde skämma bort mig lite efter en så jobbig tid! <3

fannyaasheim - foto, mode & vardag - 2011-01-31
URL: http://fannyaasheim.blogg.se/

Hej!För det första, jag älskar din blogg och är ett stort fan av dig! :) Du tar så himla coola bilder!♥Men nu till tävlingen:Jag vill vinna för att på torstag 3 februari, så fyller jag år! Det skulle vara jätte kul att vinna, och få som en liten present från dig! :) Jag har din blogg som favorit på min dator och kollar in säkert 3-4 gånger varge dag!Hoppas jag vinner vill värkligen det! :) ♥ <3Och även om jag inte gör det ska du veta att jag älskar din blogg! :)

Amanda♥ - 2011-01-31
URL: http://bymandizz.blogg.se/

Åh, jag skulle så gärna vilja vinna den här goodiebagen nu. Ligger nedbäddad i soffan med en förkylning som aldrig verkar försvinna. Om jag vunnit den här så hade jag först och främst haft något att glädjas åt, men sen så hade jag verkligen kunnat skämma bort mig rejält när jag frisknat till med den här goodiebagen!

Lisette - 2011-01-31
URL: http://lissielimelight.blogg.se/

Sv: Tack så mycket!

Jag är gärna med och tävlar, jag vill vinna för att jag behöver ta hand om mig själv. Jag har precis börjat ta mig ur en depression och ska börja gå till en psykolog. Jag vill bli mänsklig igen och vad är inte bättre än att känna sig vacker?

Jonna - 2011-01-31
URL: http://entandemcykel.blogg.se/

Då jag känner mej såå nere o såå 'tråkig' både me smink o hårvård så känner jag att jag MÅSTE få vinna detta, iaf ha chans te det.

Därför postar jag min kommentar o hoppas på det bästa :)//Pue

Pue - 2011-01-31
URL: http://seppanen.blogg.se/

jag är med å lägger upp bilden på min blogg så kika in där :)

jag fyller år på torsdag å skulle bli jätteglad om jag vann de i 20års present

emi - 2011-01-31
URL: http://emisplace.se

Hej Simone! Kul med goodiebag! :D Jag pluggar en matematikkurs just nu och det är väldigt tufft. Matte har jag aldrig varit bra på, men jag jobbar nu på allt jag kan även om det blir 3 gånger mer än de andra. Jag önskar mig goodiebagen för att jag inte ger upp i mitt pluggande och för att jag verkligen utmanar mig själv! (Och för att goodiebagen verkar innehålla mycket fint som du gillar - vore kul att prova grejerna!) Håller tummarna, kram! :) :)

Johanna - 2011-01-31

Skönhetsbag är något jag verkligen skulle behöva. För att pigga upp mig själv och känna mig lite välmående och snygg trots mina sjukdomar och cellgifter. Lite skönhetsprylar blir man alltid lite gladare av.(fyller även år idag, hihi)

definitely - jennifer borg - 2011-01-31
URL: http://definitely.webblogg.se/

sv, absolut :D älskar den!

amanda janson - 2011-01-31
URL: http://amndaajansn.blogg.se/

Jag är med :D Jag skulle vilja vinna eftersom jag behöver skämma bort mig själv mer ;) Och produkterna i är ju perftet för det! ;D

Emelie - Crazynails - 2011-01-31
URL: http://crazynails.blogg.se/

Jag vill vara med och tävla!Anledning nr 1: Jag och min sambo ska flytta isär. Inte göra slut men eftersom jag fått jobb i göteborg efter två års studier i umeå och han inte har möjlighet att flytta med hem för tillfället blir det ett distansförhållande. Då kan skönhets-skämma-bort-produkter vara bra tröst.

Nr 2: Jag har fått jobb, just jag av massa sökande. Ganska stor anledning att fira.

Nr 3: Att jag snart tar examen.

Nr 4: Jag har inte börjat jobba än och klarat 2 år utan studieskulder men med tom plånbok och har inte råd att köpa denna lyx själv.

E - 2011-01-31

Åh jag vill vinna för jag har det jäkligt jobbigt just nu, färdig med universitetsstudierna men arbetslös, vet inte vart jag ska bo och hur jag ska göra med livet. Jag skulle helt enkelt behöva muntra upp mig själv!!

Sanna - 2011-01-31

Jag är med! Kommer tyvärr inte på en bra andledning, men det är alltid kul att vinna och få hem lite smått och gott!

Fanny - 2011-01-31
URL: http://youlie.blogg.se/

Jag är med !

Jag skulle vilja vinna för att jag seriöst verkligen, verkligen behöver det just nu, jag mår inte speciellt bra psykiskt, & det hade gjort mig sjukt mycket gladare :)

Isabelle - 2011-01-31
URL: http://isabelleellinor.blogg.se/

Jag är med!

Jag vill vinna för att jag har hel enkelt aldrig vunnit en tävling på en blogg förut, har alltid velat gjort det och DESSUTOM ät jag SJUUUKT nyfiken på vad som finns i påsen ^^

Frida Edvinsson [Fotoblogg] - 2011-01-31
URL: http://fephotos.blogg.se/

Jag vill vinna för att jag vet att produkterna passar mig perfekt då du valt ut dom, skulle gärna vilja ha lite skönhetsprodukter och göra ett mini spa här hemma tycker jag förtjänar det efter en lång kall vinter :) Sen såklart vill jag ju ha den för att man blir så glad av att vinna, man känner sig ju så speciell då :)

Josefine - 2011-01-31
URL: http://prospect.blogg.se/

Jag vill så himla gärna vinna din goodiebag. Det hade suttit fint med lite "pyssla-om-sig-själv-saker". Glömmer i 9 av 10 fall att tänka på mig själv, sätter andra i centrum och sliter hårt för att bli färdig med min utbildning. Jag själv hamnar vid sidan av(fast inte sjuttsingen klagar jag för det, jag trivs med att vara i full action!). Fast min sambo hade nog uppskattat om jag fick pyssla om mig själv och bara "glömma" allt annat runtomkring (så han slapp lyssna på alla mina grejer jag har igång hela tiden hehe).

Tack för en fantastiskt inspirerande blogg!

Cecilia - 2011-01-31

Jag är med :DJag vill vinna för att jag är helt pank och är i stort behov av hudvårds produkter m.m Min hud är så torr att jag är som ett vandrande sandpapper, inte kul...

Ina - 2011-01-31

Jag är med :DJag vill vinna för att jag är helt pank och är i stort behov av hudvårds produkter m.m Min hud är så torr att jag är som ett vandrande sandpapper, inte kul...

Ina - 2011-01-31

Jag är med!Jag skulle vilja vinna för att jag är helt pank och i stort behov av hudvård m.m eftersom min hud är torr som sandpapper,inte kul...

Ina - 2011-01-31

Hej! Jag är jätte gärna med och tävlar! Som fattig gymnasiestudent har man inte råd att skämma bort sig själv, eller andra heller för den delen! Kramar!:)

Amelie - 2011-01-31

Tjohooo!

Vad skoj det vore att vinna! Jag vågar liksom aldrig köpa nya produkter av rädsla att bränna bort pengar på dåliga saker. Också vore det en liten pepp att få en goodiebag nu i slutklämmen på gymnasiet!Ta hand om dig:)

Roza - 2011-01-31
URL: http://raouza.blogg.se/

Jag är gärna med och tävlar för att jag vill ha en liten present, hihi :) jag fyller nämligen 18 år imorgon :D (1 februari)

Beatrice - 2011-01-31

jo jag vet, mina hundar är väldens bästa hundar! :)

rebecca - 2011-01-31
URL: http://beccakan.blogg.se/

Sv: Jag håller med dig =) Allt bra?

FFJIDAA - Frida Lindström - 2011-01-31
URL: http://ffjidaa.blogg.se/

Jag är gärna med och tävlar.

Anledningen till att jag vill vinna denna goodiebag är att jag är så dålig på att skämma bort mig själv. Men det blir väl lätt så när man är arbetslös och har varit det i ett år. Det finns alltid annat som måste prioriteras framför en själv.

Därför skulle jag vilja vinna.. för att få en chans att skämma bort mig själv.

Petra - 2011-01-31
URL: http://linnea84.blogg.se/

jag är med! (:jag skulle vilja vinna, för att jag bor i den extremt nordligaste staden i sverige, haparanda. det finns nästan inget här, bara en enda liten köpcenter, och inte riktigt några bra affärer isåfall, jag har alltid önskat att vinna något har alldrig i mitt liv vunnit något. som en liten skol elev har jag inte ens råd att skämma bort mig, skulle alltid vara roligt att vinna något, och veta hur det känns, för alla är ju vinnare i alla fall ! :-) kramar!

kaisa - 2011-01-31
URL: http://kaisaeo.blogg.se/

Åhå, man tackar ju aldrig nej till en goodiebag!

Jenny - 2011-01-31

Jag vill jättegärna vara med och tävla. Jag hade velat vinna bara för att det hade varit sjukt roligt. Älskar att skämma bort min kropp med diverse godsaker (allt från godis till ansiktskräm!) och då är det ju perfekt att ha lite lyx att använda sig av. Varje söndag hade kitet plockats fram och gjort mig pigg och glad inför en ny vecka :) Min egna lilla terapistund för att orka!

Hanna - 2011-01-31
URL: http://dearhanna.blogg.se/

Jag är med och tävlar och varför ska jag vinna? Dom senaste dagarna (speciellt idag) har jag haft lite otur och bara blivit ledsen. Jag har p.g.a. min ledsamhet inte tagit hand om mig, varken min kropp eller själ har blivit omhändertagen. Därför känner jag att lite extra omhändertagande skulle sitta fint, dessutom blir man alltid så glad att vinna saker. Och lite glädje är något jag behöver just nu. :)

Estelle - 2011-01-31
URL: http://estelleem.blogg.se/

Vill gärna vara med och tävla! Vill gärna vinna för då skall jag skämma bort mig själv lite granna när man kämpar så fruktansvärt med skolan :)

Charlotte - 2011-01-31
URL: http://charlottethoren.blogg.se/

Hej simone!Jag tycker att du är en sjukt bra fotograf och jag gillar din blogg! :)Jag är gärna med och tävlar och jag vill vinna för att jag älskar överraskningar och att skämma bort mig själv ibland.

Jennifer - 2011-01-31
URL: http://jennifersarah.blogg.se/

hejsan på dej! Jag är en tjej som varit med och tävlat på många bloggar men aldrig vunnit :( så nu tycker jag det är på tiden hhaha nä men hade varit mycket roligt. äälskar din blogg, du verkar vara en sån härlig männska!// Elin :)

Elin - 2011-01-31

Hej!

Skulle vilja vara med och tävla. Jag vill vinna denna goodiebagen för jag tycker att jag riktigt förtjänar en sådan. De senaste veckorna har jag gjort riktigt bra ifrån mig i skolan, vilket går att se på provresultaten! Jag är riktigt stolt och nöjd med vad jag har presterat så en goddiebag med en massa skönhets grejer, som jag annars ej skulle ha råd med skulle sitta fint! En belöning till mig själv helt enkelt!

Kram :)

Sandra - 2011-01-31

Jag är med! :D Vilken toppenvinst! Jag skulle egoistiskt nog vilja vinna den till mig själv, av den enkla orsaken att jag alldeles för sällan skämmer bort mig själv och min kropp.

Maria - 2011-01-31
URL: http://various.blogg.se/

Jag är med!

Jag vill gärna vinna eftersom det är lätt att glömma bort sig själv i allt annat man måste göra.. Skola,sova,äta,plugga osv. Men jag tror att med lite fina saker på skönhetshyllan kanske man kan ta hand om sig själv lite mer i vintermörkret!

Ha det bra!

camilla - 2011-01-31
URL: http://carliee.blogg.se/

Jag är med :D

Jag skulle vinna för att jag älskar hålla på med hud/hårvård och sådana saker. Att en ledig dag bara kunna pyssla och kanske lägga en makeup även om man inte ska göra något. Och til ldet behövs hud och hårvård också! :)

Malin - Tävling Bloggsvar - 2011-01-31
URL: http://modeliicious.blogg.se/

jag är med och tävlar. Jag ska vinna därför att jag har varit med i flera bloggtävlingar men aldrig vunnit. Dessutom skulle jag behöva skämma bort mig själv ordentligt.

Christine - 2011-01-31
URL: http://kickilus.bloggplatsen.se

Jag vill vara med! Jag skulle vilja vinna så jag kunde vara lite extra fin de här sista tråkiga vintermånaderna, man känner sig alltid så trist och deppig på vintern och att få vinna det här skulle verkligen pigga upp mig! Det bästa med goodiebags (inte för att jag har fått en) måste vara spänningen, tänk att sticka ner handen, känna sig för och dra upp en liten pryl efter en annan! Det spelar nästan inte så stor roll vad det är, man blir så glad ändå av att få några små presenter! Vill såå gärna ha den :D

Stina - 2011-01-31

Jag vill väldigt gärna vara med och tävla:)

Jag tycker helt enkelt att jag skall vinna för att jag förtjänar det. :>

Sofiie - 2011-01-31
URL: http://hobbyxfotografen.blogg.se/

Skulle vara kul att vinna en födelsedagspresent till sig själv eller min mamma :D självklart är jag med !

Jenny - 2011-01-31

Jag vill väldigt gärna vinna denna godiebag fyld med gosaker. Dock kan jag inte motivera mig så mycket bättre än andra. Jag är ju student, så pängarna räcker tyvär inte till det där lite extra lyx. Så det vore ju underbart att få vinna lite lyx.

Alexandra - 2011-01-31
URL: http://lillsongarn.blogg.se/

Skulle vilja vara med och tävla om en goodiebag :)

För det första kommer jag med det dära uttjatade "Jag har aldrig vunnit någon" vilket iförsig är en total sanning. Jag lever på mina föräldrar fortfarande, går ju bara i nian ^.^ och gör mitt bästa för att spara ihop pengar, jag har inte råd att köpa en massa skönhetsprodukter hela tiden. Hahah, vilken dålig anledning :s Men iaf, skulle vara grymt att vinna det eftersom man behöver muntra upp sig med något bra, speciellt när man försöker genomlida sina klasskamraters glåpord x3

Ells - 2011-01-31
URL: http://jademysteries.blogg.se/

Jag vill vara med och tävla! :D det kan ju aldrig bli för mycket smink för en tjej, eller hur? haha :D

Michelle - 2011-01-31
URL: http://chiil3naa@live.se

Jag skulle gärna vilja vara med. Om jag kan få någonting som förgyller min annars oerhört tråkiga dag där jag känt mig helt fel ända sedan jag vaknade så skulle det verkligen lätta upp .. :)

P - 2011-01-31

Hej! det hade varit roligt att vinna och bli lite bortskämd när man e arbetslös. Din blogg är bäst och du med! kramar

sandra - 2011-01-31

Hej! Jag vill gärna vara med och tävla! Jag går Nv, just nu i 2an och det suger rätt hårt. Har höga krav på mig (från mig själv och omgivningen) och skulle verkligen behöva ta det lugnt och andas. Jag har aldrig vunnit någon sådan här tävling och det skulle verkligen lyfta min grådaskiga vardag fyllt med skolarbeten och drömmar efter varmare ställen med en fin goddiebag!

Malin - 2011-01-31
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

jag går fortfarande i skolan, jag bor med min mamma plus hennes kille och deras barn, och vi bor i en liten liten håla utanför en liten håla som heter skellefteå, och jag har bara 500 spänn i månaden så jag har inte råd med massa dyra grejer allt mitt smink kommer från typ HMs egna märke osv och om du har någon medkänsla så får jag goodibagen... :D

elin - 2011-01-31
URL: http://tokelins.blogg.se/

jag går fortfarande i skolan, jag bor med min mamma plus hennes kille och deras barn, och vi bor i en liten liten håla utanför en liten håla som heter skellefteå, och jag har bara 500 spänn i månaden så jag har inte råd med massa dyra grejer allt mitt smink kommer från typ HMs egna märke osv och om du har någon medkänsla så får jag goodibagen... :D

elin - 2011-01-31
URL: http://tokelins.blogg.se/

Åh jag vill!!!

jag vill!!En skämma bort sig påse vore toppen najs!!

jag hoppas o håller alla tummar för mig !

Ha en toppen kväll!

Annica - 2011-01-31
URL: http://tokan.devote.se

I'm in! All skit händer verkligen på samma gång... jag behöver lite uppmuntran! :'(

Ida - 2011-01-31
URL: http://blondinbodahl.blogg.se/

fy så roligt! :D

har stressat så mycket så jag inte hinner ta tag i plugget och förlorat flera av mina vänner, skulle var roligt att få lite egen tid med lite fina saker :D

kram

Cassandra - 2011-01-31
URL: http://bruudar.blogg.se/

Jag är med!

Ja varför vill jag vinna?jag är en person som sätter mig själv längst bak och alltid ser till andras behov före mina egna.

Så ja lite vardagslyx mittimellan mammalivet och studierna hade inte suttit fel =)

Emmelie - 2011-01-31
URL: http://emmgus.blogg.se/

Jag vill vinna för att jag inte äger/ har ägt en goodiebag i hela mitt liv! Det skulle vara sjukt kul att få vinna för en gångs skull, för det har inte heller hänt så många gånger i mitt liv! Dessutom kan man ju ge bort lite av goodiebagen i present till kompisar!Kram!

Olivia - 2011-01-31
URL: http://lipstick.webblogg.se/

Jag vill vara med att tävla. Just för att det vore kul att vinna och för att få veta vad det är i :D

Hanna - 2011-01-31
URL: http://haon.blogg.se/

Antar att man helt enkelt glömmer bort sig själv ibland. Kanske att man bryr sig så mycket om det som är viktigt att man glömmer det oviktiga. För det oviktiga är det som får oss att må bra. Ett leende av en främling på bussen, ett komplimang och en extra solig dag. Jag vill vinna för att jag vill ta de av det oviktiga - som faktiskt är viktigt!

Joanna - 2011-01-31
URL: http://aakerberg.blogg.se/

Jag vill vara med och tävla! och jag vill vinna för att jag verkligen skulle behöva skämma bort mig lite just nu.

Men hallå! Make-up?

Gustav - 2011-01-31
URL: http://anderbergs.me/

sv: hihi jajamen :D

sabbies - 2011-01-31
URL: http://sabbies.blogg.se/

Jag vill vara med och tävla. Denna goodiebag skulle jag vilja ha men tanken med att jag är med, är att ge bort den till min syster som haft en del problem och nu lyckats komma tillbaka, och går i skolan igen.

Madeleine - 2011-01-31

Jag vill jätte gärna vara med !

Har inte så mycket hemma att skämma bort mig med!

Så det skulle vara kul om jag vann =D

Andrea - 2011-01-31
URL: http://ffinasteeduw.blogg.se/

jag skulle vilja vinna för att det vore mysigt såhär i vintermörkret att få skämma bort sig själv med en skönhetsbag. Har varit lite förkyld nu i slutet så påsarna under ögonen har börjat synas ganska rejält... haha :)

tilda - 2011-01-31
URL: http://tildasescape.blogg.se/

Jag vill vara med i tävlingen!Skulle bli riktigt nöjd med en sån spännande "påse"! Just nu krånglar CSN för mig och jag gnager på mina sparpengar istället. Samtidigt jobbar jag med min viktnedgång, hittills - 25 kg (15kg till som kvarstår)! Jag är noga med att sätta upp delmål och den där påsen hade lätt räckt till att pytsa ut belöningar för alla min kvarvarande delmål, utan att behöva nypa ännu mer av mina sparpengar!Och dessutom gillar jag ju din blogg! ;)

Mumma Muffins - 2011-01-31
URL: http://exxes.blogg.se/

Hej Simone!Jag skulle vilja vinna bagen för att jag just nu sitter med min tredje halsfluss inom loppet av två månader och känner mig världen ofräschaste, dessutom har jag nyss fått veta att min älskade vovvsing har fått en hjärntumör och förmodligen inte kommer vara med mig så länge, så en goodiebag att skämma bort sig själv med skulle inte sitta helt fel.Ha det toppen, kram! :o)

Anonym - 2011-01-31

Det var jag som hade halsfluss och en liten sjukling :(

min mailadress är; emma@alcedo.com, glömde skriva den :)

Anonym - 2011-01-31

En bag fylld med godsaker för MIG vill jag gärna vinna!!!!

Anna L - 2011-01-31

Jag vill ju vinna för jag e awesome! Känner mig fin och skulle känna mig ännu finare med lite make up att fixa till mig med!

Anna - 2011-01-31

hej simone! :)jag skulle jättegärna vilja vinna den där goodiebagen, jag brukar oftast va med på tävlingar men aldrig vinna något, så jag skickar en komentar och hoppas på det bästa, jaa, jag har väl ingen särskild anledning, till varför jag måste få den, med det hade ju varit super kul att få en goodiebag att skämma bort sig med! :)KRAM ♥

nicole ♥ - 2011-01-31

Åh åh åh! Jag är verkligen med och tävlar!

Har alltid velat ha en goodiebag, det verkar så himla mysigt med massa små krämer, smink och sånt. Om jag skulle vinna skulle jag sitta och pilla i påsen hela dagen och en vecka framåt säkert. Har aldrig haft chansen att få en goodiebag, blev överlycklig när jag såg ditt inlägg :D

pusspusspuss!!

Hanna - 2011-01-31
URL: http://hannaa.se

Jag är med och vill vinna för att jag skulle vilja skämma bort mig lite och så vill jag bjuda hem min bästa vän som har ställt upp för mig på ett litet pyamas party. Då skulle detta vara helt perfekt!Jag har skrivit om det i ett inlägg:)

Sanna - 2011-01-31
URL: http://sannakbss.blogg.se/

jag är med!

Har aldrig vunnit något på en blogg förut så det vore ju kul, har ingen bättre anledning :P

sandra - 2011-01-31
URL: http://sandrarylander.blogg.se/

jag är med!

behöver någonting att pigga upp mig med i en jobbig tid! Stressat ihjäl mig under en månads tid nu, behöver slappna av lite känner jag .. :)kram

Linnea - 2011-01-31
URL: http://linneaoscarsson.blogg.se/

Åh jag är med!

Jag vill vinna för att just nu är jag så sjukt stressad, jag jobbar med att må psykiskt (och fysiskt) bra och att då kunna skämma bort sig själv (när jag väl har tid) hade varit jätteunderbart! :)

ellie - 2011-01-31
URL: http://myrslokens.blogg.se/

Jag är med sötis! :)

Helin - 2011-01-31
URL: http://helinsaado.blogg.se/

Hej!

Jag är med och tävlar.

Jag skulle verkligen behöva lite lyxiga produkter vid en sån tråkig tid med slask och gråa moln.

Jag har på sista tiden varit stressad över massor prov och läxor och grädden på moset är att de Nationella proven börjar nästa vecka..

Jag är superskoltrött och detta skulle pigga upp mig !

Ellen G - 2011-01-31

Jag är gärna med och tävlar!Anledningen är väl..jag har aldrig någonsin vunnit något i hela mitt liv, haha. Har alltid haft otur med tävlingar, är så dålig på att komma på anledningar. Är lika bra jag är ärlig & rak, har aldrig vunnit något! :) Och att få nya prylar är aldrig fel!

Åse Ragnarsson - 2011-01-31
URL: http://karamellfisk.blogg.se/

Hej!Jag vill gärna vinna för att hemma nu har vi ganska dåligt med pengar och vi kan knappt göra nånting, jag vill ha sådana coola skönhet produkter. Men eftersom min mamma har lån och räkningar har hon knappt råd att ens ge mig min månadspeng. Så jag kommer inte kunna få sånt nu tråkigt nog.

Emilia - 2011-01-31

Jag är med och tävlar! Jag vill gärna vinna för att det skulle vara en väldigt bra uppiggning såhär i vardagen, och så älskar jag överraskningar och skulle vara kul att se vad det är för saker du tycker om att använda till kropp och själ! :)

Ha det gött!

Evelina - 2011-01-31

Jag vill gärna vara med och tävla om goodiebagen =)Jag är en sån där hästtjej som mest pysslar och gnor på min häst dagarna i ända. Det är väldigt kul, men ibland vill jag även ta hand om mig själv. Det var nu länge sedan jag gjorde något för mig och inte bara min fyrbenta.

Fanny - 2011-01-31
URL: http://fnozie.blogg.se/

åh åh åh !!! jag, jag vill vinna!!! :D

(superfinblogg) KRAM

sofia - 2011-01-31

Jag är jätte gärna med!Jag vill vinna denna skämma-bort-dig-goodiebag till min mamma. Hon förtjänar verkligen den. Hon är världens bästa mamma men just nu är hon i en "period"

och är väldigt ledsen/deprimerad pga hennes stelopererade rygg. Så det skulle verkligen vara kul att vinna den till henne. Har dessutom inga pengar så att jag kan köpa något.Din blogg äger föresten!!

//kramar isabelle

isabelle - 2011-01-31
URL: http://isabelleeklind.blogg.se/

Jag vill jättegärna vinna då jag inte alls har några pengar att skämma bort mig med. Har varit arbetslös sedan i Juni och måste då tänka noga på vad jag lägger slantarna på. Det ända jag gör om dagarna är att kuta runt på stan och fråga efter jobb och då vill man gärna skämma bort sig när kvällen kommer.

AvantiLouice | Foto - 2011-01-31
URL: http://avantilouice.webblogg.se/

jag är gärna med! :) skulle verkligen behövas i slutet på vintern när man känner sig tråkig och har dö mycket plugg så man knappt hinner med sig själv :)

erica - 2011-01-31
URL: http://ericaalsterlund.blogg.se/

jag är med & tävlar!

varför jag är värd att vinna får väl vara för den enkla anledningen att jag är med på ungefär alla tävlingar på alla bloggar jag läser & har aldrig vunnit något.

haha.

kram på dig!

Linnea - 2011-01-31
URL: http://lwiksten.blogg.se/

Tjaba tjejenJag är med. Varför jag är med är för att jag under några år har arbetat med mitt dåliga självförtroende och därför känner att detta kan hjälpa mig till att börja ta hand om och skämma bort mig själv någon gång.

Anneli - 2011-01-31
URL: http://smoggen.blogg.se/

Hejsan! vill bara säga att jag älskar dina bilder,

och sen vore det ju inte fel att vinna en goodiebag nu i mörkret! ha det gött goa göteborgare! =)

Ina - 2011-01-31
URL: http://inaatterlof.blogg.se/

Hej, jag vill jättegärna vara med och tävla!Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag har det bra, men har haft det lite tufft det senaste året. Vill gärna att det här året ska bli mycket bättre!

Många tråkiga förändringar som har fått mig att må så dåligt. En känsla som jag aldrig mer vill känna. Har fram tills nu aldrig varit så obekväm med vem jag är och hur jag sr ut. Vet att lite smink inte kan fixa det. Men det kan göra mig glad på insidan.

Jag vill ingenting annat än att ha en sån tur att någon gång kunna vinna något sånt här, det skulle verkligen göra mig mycket gladare!Förlåt för allt babbel!Kram från hanna! ♥

Hanna - 2011-01-31

Jag är med ! :D

och jag vill vinna för att jag förtjänar det , nu när jag håller på att gå ner i vikt så hade det varit en belöning för allt slit !:)

mmautildah - 2011-01-31

hejsan jag vill vara med och tävla, och varför bör just jag vinna?

Skulle vara super kul att vinna en tävling först och främst men sen skulle jag vilja ha lite mer skönhetsprodukter...Blivit kallad pojkflicka och dags att ta bort det ryktet!

Elin Amour - 2011-02-01

Imorgon hämtar jag ut nycklarna till min nya lägenhet. En nystart i livet. Eller en bra fortsättning på mitt liv jag lever. Gött ska det bli med en lya med mitt namn på dörren i alla fall! Vore nice att få fylla upp det nya hemmet med lite nya skämma-bort-mig-prylar, för det är ju mitt hem så jag kan ju inte skämma bort någon annan?

maria - 2011-02-01
URL: http://amria.blogg.se/

Jag är gärna med, jag vill vinna så jag kan piffa till mig och se lite extra fräsch ut nu när jag är med i tidningen :)

Sara, mamma till pseudotvillingar - 2011-02-01
URL: http://Http://Neccin.blogg.se

Jag är med och tävlar om denna goodie bag. Jag vill vinna denna på grund av att jag under många år har kämpat med mitt dåliga självförtroende och tror och hoppas att denna lilla bag ska kunna hjälpa mig till att böra skämma bort mig själv.Massor med kramar Smogen

Anneli - 2011-02-01
URL: http://smoggen.blogg.se/

Jag skulle gärna vilja vinna en goodie-bag då jag inte har råd att unna mig att köpa sådana saker. Vi är en familj på 4 personer, 2 vuxna och 2 två barn, vi lever på studiebidrag, barnbidrag och bostadsbidrag. Vi lever på långt under existensminimum som är 18000 och vi får in 12000 i månaden. Tro mig behöver lite avkoppling.Nu håller jag tummarna =)

Hoppas allt är bra med dig!

Kram

Charlotte - 2011-02-01
URL: http://enmammasliv.webblogg.se/

Jag är jätte gärna med om att tävla om en fantastiskt bra påse att ge bort till min mamma som snart fyller 40 år. Jag skulle jätte gärna vilja ge henne något som jag inte brukar köpa, och jag är egentligen inte så bra på detdär när det gäller att köpa hår,hud produkter osv. Så det hade varit hur kul som helst om jag kunde vinna denna till min mamma. Och tro mig, hon skulle tycka att det var den bästa presenten :)

Rebecka - 2011-02-01
URL: http://flickanheterrebeckaa.blogg.se/

Jag älskar ämnet skönhet och hälsa och försöker med stora steg förbättra mig med det mesta inom det. Börja ta hand om mig själv osv. En goodiebag skulle sitta fint!

beatrice - 2011-02-01
URL: http://beiiiz.blogg.se/

http://alexandraekstrand.blogg.se/2011/january/v-som-i-veckans-outfit-v6.html#commentvar gärna med i "veckans outfit"-tävlingen som pågår på min blogg just nu! :)

Anonym - 2011-02-01

Åh vad kul med tävling! :) Jag är med, aldrig fel att skämma bort sig själv! :)

Sara - 2011-02-01
URL: http://aamaziing.blogg.se/

Jag är med och tävlar om goodie-bagen! Jag förtjänar att vinna för jag kämpar med mig själv varje dag; en kamp mot dåligt självförtroende och självkänsla, att ha "fel" hudfärg som vissa uttrycker det, skolan, ätstörningar.

Har jobbat stenhårt med allt detta under de senaste åren och nu tycker jag förtjänar en present.

Trots att jag mår dåligt skriver jag det aldrig i min blogg numera eftersom jag vill att det ska vara något positivt att läsa för läsare! Ingen mår bättre av att se mina klagomål. Att göra det bästa och positiva av situationen är mitt motto!Hoppas detta är en vinnande anledning. Den kommer direkt ur hjärtat.Kram/Amalia

AMALIA - 2011-02-01
URL: http://amaliamagon.blogg.se/

Jag är med :) Jag känner att det är min tur att skämma bort mig för jag gör aldrig det utan tänker på alla runt omkring mig, medans min kropp mår dåligt. Mina naglar och mitt hår mår mycket dåligt och känns att jag kan fräcsha upp mig mer och äntligen känna mig snygg. Problemet är ju att vara student är att man har inte råd, bara en mascara kostar för mycket för man ska ha pengar att leva för sedan också.

Det skulle vara riktigt kul att vinna denna :)

Kram!

Rebecca - 2011-02-01
URL: http://therockingbecca.blogg.se/

Tack ! :)

O L I V I A - http://ooliivias.blogg.se - 2011-02-01
URL: http://ooliivias.blogg.se/

Åååh jag är ABSOLUT med! :)Då försöker jag en gång till. När det finns chans, så tar man ju såklart den :) Jag vill vinna denna goodiebag för jag är i behov av massa hår/hud/smink produkter, för jag har nästan ingenting. Iomed att jag inte jobbar och bara går i skolan har jag bara råd att köpa mat till mig & min pojkvän för de pengar jag får. Får aldrig pengar över till nå sånt här. Och eftersom jag älskar att pyssla om mig själv och älskar allt som har med smink och göra så är detta något jag ABSOLUT vill ha. Så jag håller verkligen tummarna den här gången & HOPPAS.Kram / Emelie

Rock N' Roll fotografen Emelie ' - 2011-02-01
URL: http://emelieyoung.blogg.se/

Jag är med och tävlar och jag skulle vilja vinna eftersom att jag aldrig tar mig tid att köpa mig något fint. Och om jag vann skulle jag dela vinsten med min fantastiska mamma som gör allt för mig.

elsa nyström - 2011-02-01
URL: http://elsanystrom.blogg.se/

Oooh, ännu en underbar tävlig hos dig! Jag är med.Varför jag vill vinna? För jag deltar alltid i dina tävlingar, och jag vill verkligen bli unnad något till mig nu ;)

Linda - 2011-02-01
URL: http://muchness.blogg.se/

Hej jag är med(:

Jag vill vinna för att jag själv inte har råd att köpa såna där saker själv! Jag lägger alla mina pengar på min 2åriga dotter! När jag har handlat kläder och mat till henne och betalat mina räkningar så finns det inte en krona kvar! Jag brukar få ca 150-200:- i månaden av min mamma så att jag har råd att köpa något litet och unna mig!Hoppas värkligen att du kan hjälpa mig!:) P.s Din blogg är bäst!

Moa - 2011-02-01

hej! jag är gärna med:) jag vill vinna detta eftersom mitt månadspeng är väldigt liten, 50 kr. då har jag inte råd med någonting då jag har slöst bort det till bussbiljetter, skräpmat osv:) så det skulle bli jätte roligt om jag vann för det var länge sen jag fick nya grejer:) kram.

linh to phuong - 2011-02-01
URL: http://twelves.blogg.se/

Hej simone! Jag har haft influensa i snart en och en halv vecka. Och har nu kommit tillbaks till skolan och har super mycket att ta igen jag hinner nästan inte med något annat en skolarbete. Därför skulle det sitta fint med en liten goodibag som skulle förgylla vardagen liteKram!

Alva - 2011-02-01

Jag vill vinna för att jag verkligen behöver en energi och uppfräschning. Har känt mig deppig ett bra tag och pengar finns inte till att köpa såna här småsaker längre... så därför skulle jag vilja vinna, för att skämma bort mig själv helt enkelt!

Petra - 2011-02-01

Jag vill vara med! :D

åh har ingen bra förklaring, vill bara verkligen ha den, haha .....

melinda - 2011-02-01
URL: http://fckingcrazy.blogg.se/

hallå du!

Först- Tack för en fin blogg med inspirerande bilder och text.

Jag skulle gärna vilja vinna för att jag just nu håller på att gå ner i vikt och kämpar på gymmet. Det skulle bli som en liten belöning när jag väl når mitt mål! Ha det fint. Kram

sara - 2011-02-01
URL: http://saraels.blogg.se/

Heej..åÅÅ skulle suuper gärna vara med och tävla:-) hoppas på en chans..jag skrapar varjemånad för att få ihop ekonomin, ensamstående mamma,å inte så där jättebra lön...vill oxå säga tack för att du tyckte jackan va fin:))många kramar och jättefin blogg du har!!!

ella - 2011-02-01
URL: http://elladiella.blogg.se/

Nu är det vitertid och huden torkar sönder! Och jag har fått utslag i ansiktet som jag inte vet varför. Därför skulle jag bli så oerhört glad om en lyxig goodiebag kunde pigga upp mig! För då kan jag känna mig fin och fräsh även om jag har lite utslag i ansiktet ;) Ha det så bra Kramar Denice.E

Denice.E - 2011-02-01
URL: http://http:/deenicee.blogg.se

Hej! Jag skulle vilja börja med att säga din blogg ÄGER!! Och jag vill ha den här för att min syster Caroline fyller snart år och jag har inga pengar att köpa något till henne, jag är 11 år.. Hon fyller 19 så det är en stor dag för henne!! Och då vill jag jätte gärna ge henne något så hon blir gld och överaskad!! Hon ställer alltid upp för mig och köper jätte dyra presenter till mig. Så jag vill göra desammma! Min e-post är A_lexaandra@hotmail.comKramis Alexandra :)

Alexandra - 2011-02-01
URL: http://alexbystedt.blogg.se/

Jag vill vara med och tävla, och om jag vann, så skulle jag ge den till min mamma;) Hon förtjänar den för att ha lyckats stå ut med mig i 13 hela år, och för att hon är underbar;)

G N A G - 2011-02-01
URL: http://gnag.blogg.se/

Jag vill så gärna vinna goodiebagen eftersom jag älskar allt som har med make up, hår och hudvård att göra, sen är det ju också så himla mysigt att ha levande ljus hemma såhär i vinter mörkret, Det skulle såklart också vara så ruskigt roligt att få vinna denna goodiebag, och roligt är något man verkligen behöver i det här trista vinterslask vädret! ;)

Matilda - 2011-02-01

jag skulle jättegärna vilja för att alla mina hårprodukter slängde dom på bangkoksflygpats, tack pappa som la det i handbagaget! men nu har jag varken haft pengar eller lust till att åka och fixa det så de produkterna skulle förhoppningsvis hjälpa mig!men tack!

jag vill vinna, kan behöva skämma bort mig lite nu inpå det nya året. dessutom vill jag ju vara extra fräsh inför min dejt som jag träffat nyligen ;)

julia - 2011-02-01
URL: http://jamp.blogg.se/

Hejsan.

Om jag skulle vinna goodiebagen skulle jag ge den till min mamma. Hon håller på att tillfriskna från en svår sjukdom och har precis fått orken att börja bry sig lite om sig själv och våga ta kontakt med män lite mer medan hennes självförtroende börjar komma tillbaka. Hon förtjänar den verkligen! :-)

Puss&kram, Martina

Martina - 2011-02-01

Jag vill vara med. Har vart sjukskriven i ett år så jag har inte haft råd att köpa så mycket till mig själv så jag måste piggas upp lite! :)

ida - 2011-02-01
URL: http://missii.blogg.se/

Åh vad roligt att du har en tävling igen! Alla såna ser så himla söta ut så självklart vill man vara med och tävla! :)Anledning varför just jag skulle vinna är; Jag har/är deprimerad, varit i flera år och för ett tagsen började allt bli bra igen, jag skrattade och kunde somna utan att gråta mig till sömns. Men nu har allt vänt igen och jag har åkt ner hela vägen känns det som och jobbar verkligen hårt nu för att inte stanna kvar där så länge för det är svårt att komma på fötter igen.

En sån liten söt goodibag skulle bara kännas så perfekt! Ta hand om mig själv lite som man tyvärr glömmer bort när man mår dåligt och få den tanken "Wow! Jag vann! Denna gången hade jag turen. Jag, ingen annan och det var positivt." liksom om du förstår? Känns som att allt jävlas med just mig bara, fast vet ju att andra med har sina problem, men ja.Detdär blev lite långt märkte jag. heh.Tack för en superblogg iallfall! Alltid glad, färgig, massa idéer och så. Älskar det!

Kram / Kajsa

Kajsa - 2011-02-01

Jag är gärna med =)!

Jag vill hemskt gärna vinna eftersom jag skulle behöva lite sämma-bort-mig saker just nu! Många nya saker dyker upp i livet just nu. Vissa bra och andra inte! och det kan vara hemskt stressande!

+ att jag aldrig någonsin vunnit en tävling ;D

Emma - 2011-02-01
URL: http://emmakanfalk.blogg.se/

Jag är med!

Vill vinna för jag älskar skönhets produkter, och kul att få vinna någon gång :)

Deisi - 2011-02-01
URL: http://deisi.blogg.se/

Hej!

Jag skulle hemskt gärna vilja vara med.Varför ska just jag vinna då?

Jo, jag har nyligen blivit student och då har man som många vet inte speciellt stor summa på kontot varje månad. Så jag unnar mig väldigt sällan just skönhetsprodukter vilket är otroligt tråkigt.

Därför hoppas jag och håller tummarna för att jag blir den lyckliga och vinner detta.Jag skulle dansa på små rosa moln! :)

Kram sanna!

sanna - 2011-02-01
URL: http://sannabacklund.blogg.se/

Jag är med! Jag har inte så mycket smink och sådana grejjer så det vore superkul att vinna! I sådana här mörka vinter- och slasktider behövs det något uppiggande! :D

Laxxi - 2011-02-01
URL: http://litenlaxmar.blogg.se/

Jag skulle så gärna vilja vinna! Allt i mitt liv är kasst för tillfället. Nydumpad, kuggade en tenta som gör att jag inte får csn och får jobba dygnet runt och leva på minimumgränsen (dvs. inte kunna köpa något alls förutom kanske havregrynsgröt de närmsta 3 måanderna). Snälla muntra upp mig! :-)

Sanna - 2011-02-01

Jag vill börja med att säga att jag verkligen älskar din blogg och jag verkligen ÄLSKAR dina tips som du skriver här, dom hjälpte verkligen när jag var på fjärilshuset och försökte fota ett "vattenfall", det gick inge bra i början men då tänkte jag på vad du hade skrivit i din blogg och det blev faktiskt bra!

Du kan kolla själv på min blogg :)

Jag vill vara med och tävla för att jag verkligen känner att jag behöver skämma bort mig själv lite nu här på vintern när man är deppig och så ;)

Det vore jättekul och vinna för jag har aldrig vunnit i en tävling förut (seriöst, jag skojar inte)

Kajsa - 2011-02-01
URL: http://kajsaredebring.devote.se

Jag är gärna med och tävlar :) Jag vill vinna för jag känner att jag skulle behöva skämma bort mig lite själv just nu när det är mörkt och kallt ute och det är mycket med skolan! Så det skulle passa perfekt att få skämma bort sig lite (:

Jenny - 2011-02-01
URL: http://jennygoldpicture.blogg.se/

Vill jättegärna vara med och vinna. Varför? Joo men vem vill inte. Tror faktiskt 80% av alla här sitter och hittar på en massa saker.

;) - 2011-02-01

Jag vill vara med och tävla, jag tycker att jag borde få den. För jag skulle verkligen behöva skämma bort mig, även pågrund av att jag känner mig jätte stressad över all skolarbete och skulle behöva ta hand om mig dag.plus hade det varit roligt att vinna något för första gången :)

Förästen gillar jag din blogg jätte mycket, man blir alltid så glad att läsa din blogg. Ha det bra

Lykke - 2011-02-01

Jag vill vinna, för att det skulle vara fint med lite ompyssling till sig själv när tillvaron mest är fylld av motgångar..

Fanny - 2011-02-01
URL: http://toppenfanny.blogg.se/

heej jag vill jätte gärna vinna, känner att jag behöver en goodiebag eftersom min pojkvän och jag har en väldigt jobbig period och jag känner att detta kan pigga upp mig nu i vintermörkret.

Tack för en toppen blogg!

matilda - 2011-02-01

jag vill va me!:)

Lisa - 2011-02-01
URL: http://ettendaandetag.blogg.se/

Jag skulle så gärna vilja vinna den vackra goodie bagen. Min motivering är att jag tycker det är oerhört viktigt att ta hand om hud och hår och så. Men dom produkterna är ju så dyra! Jag har ju inte egen inkomst och det betyder att det skulle underlätta för min pappa som alltid får köpa sådant till mig och för att jag tycker det skulle vara så otroligt häftigt att få hem något på posten från självaste SIMONE!!!! Kramisar!

Elin Engfors - 2011-02-01
URL: http://elliinns.blogg.se/

Jag vill vara med :D De skulle vara oerhört skönt att skämma bort mig själv såhär i höstmörkret!

Malin Holst - resan till kärleken - 2011-02-01
URL: http://talulah.blogg.se/

Jag vill vara med! Känner att jag behöver bli lite vårpepp!

Anna - 2011-02-01

Jag vill vara med och tävla! Jag skulle använda goodiebagen som en början på en födelsedagspresent till världens bästa kompis som precis har gjort slut med sin tjej. Hon är väldigt nere och skulle verkligen behöva piggas upp och börja tänka på sig själv och må bra igen! Jag skulle lägga i en massa personliga extrapresenter och sedan spendera många dagar med henne, som ett hemmaspa :)

Frida - 2011-02-01

Hade gett denna goodiebag till mig själv om jag vann. Jag tar examen från min tre-åriga universitetsutbildning i maj, och efter alla timmars/dagars/veckors/månaders slit känner jag att jag vill unna mig något och piffa upp mig inför arbetslivet som väntar mig inom tandvården!

Jessica - 2011-02-01

jag vill gärna vinna! behöver lite tid för mig själv, har nästan aldrig det! så detta är nog helt perfa! kram

Josefin! - 2011-02-01

Jag skulle jätte järna vara med har alldrig faktist vunnit en sån hihi men jag hoppas det för så skulle jag bli över lycklig har inte ens tävlat om en sån i hela mitt liv tur att du va där och gjorde en sån bag=)Kramar mig

myran9@live.se

matilda - 2011-02-01
URL: http://matildaforsliing.blogg.se/

När jag tänker efter så är allt detta som är i bagen oviktigt fast endå viktigt på nått sett man kan lixom ta del av det saker som är oviktiga fast dom endå är viktiga i liver för folk som gillar det men endå för folk som inte gillar det förstår du hur jag menar?

jag vill vara med i tävlingen för att 1 har alldrig vunnit,2 har alldrig tagit det av en sådan tävling 3 jag vill ta del av det för det kanske gör dig gladare att många folk tar del av tävlingen hoppas du förstå hur jag vill vinna och hur jag menar

Kramizz!

matilda - 2011-02-01
URL: http://matildaforsliing.blogg.se/

Jag är med och tävlar.

Jag vill vinna därför att jag fick precis mitt första Mvg på 9 år i grundskolan och jag är stolt över mig själv, men med denna så skulle jag känna att jag har kämpat för någonting speciellt :)

Lisa - 2011-02-01
URL: http://lisapaulssons.blogg.se/

Jag är med!

Jag vill vinna för att jag vill skämma bort mig själv och min kropp. Kunna unna mig lite skönhetsvård, det behöver man i mellan åt!

felicia - 2011-02-01
URL: http://feliciasj.blogg.se/

Jag vill vara med! För jag tycker det är kul med saker som en bag innehåller, som du skrev ljus, make up osv. Har inte råd till att köpa såna saker själv så ofta så skulle va kul att vinna :D

Monica Karlsson - 2011-02-01
URL: http://ikkamaxxi.blogg.se/

Jag är gärna med och tävlar om detta härliga pris!

Det vore underbart att få bli lite bortskämd så här i det gråa trista vintervädret med lite mysiga produkter :)

Håller tummen hårt ;)

Ha en trevlig kväll Simone!

Anneli - 2011-02-01
URL: http://vanitas.blogg.se/

Jag vill jättegärna vara med, för jag diggar dig och tror att du har plockat ihop en riktigt bra goodiebag :)

Malin - 2011-02-01
URL: http://malinsvensson.wordpress.com

Jag är med!

Vill vinna för att jag har nästan inga skönhetsprodukter förutom de flesta som är gamla. Jag har redan varit sugen på nytt smink och andra skönhetsprodukter ett långt tag.

LIENE - 2011-02-02
URL: http://lienes.blogg.se/

Jag är med och tävlar!På sistone har jag varit väldigt stressad, något varje dag.. Skola, träningar, möten osv. Ingen tid för mig själv! Skulle vara väldigt skönt att ta en avkopplande dag med din goodiebag...:)

viktoria - 2011-02-02
URL: http://vikzan.blogg.se/

Åh jag är med.

Tvåbarsmamma som aldrig gör något för mig själv, jag unnar mig aldrig de där lilla extra så den där goodiebagen skulle sitta som handen i hansken just nu :) En upp piffande start på de nya året!

Tess - 2011-02-02
URL: http://wooop.blogg.se/

Jag är med.

Skulle verkligen behöva lite skämma-bort-dig grejer, för det var läääääänge sen jag skämde bort mig själv. Så det är nog på tiden nu.

Elina - 2011-02-02
URL: http://eliiinas.blogg.se/

Jag är med! Jag skulle behöva lite hårvård eftersom jag nästan slitit håret av mig av frustreran ;-) Jag går på ett finlandssvensk gymnasium och vi har ett helt annat skolsystem här än ni har i Sverige och det är verkligen jätte jättetungt just nu och jag skulle bli så glad om jag vann!

Mima - 2011-02-02
URL: http://mimafoto.blogg.se/

Jag vill vara med!

Jag vill vinna för att jag trodde att jag blivit frisk. Jag har världens sämsta immunförsvar. Jag är ALLTID förkyld och sjuk. Jag hade börjat träna och känna "fan vad skönt att aldrig behöva vara sjuk" så blev jag sjuk över en natt igen och jag känner samma känsla som alltid "Jag vet inte hur det är att var frisk. Jag kommer inte ihåg känslan" och det gör det jobbigt att vara i skolan, men jag måste! Så det vore fint med något som gick bra iallafall :)

nellie - 2011-02-02
URL: http://nelliealexiaa.blogg.se/

Jag vill vara med och tävla (:

Jag skulle vilja vinna för just nu skulle jag behöva en skämma-bort-mig tid just nu. Håller på och flyttar så har det väldigt stressigt och så blir bråken bara värre här där jag bor just nu. Så jag känner att jag skulle behöva lite tid att ta hand om mig själv.

Emma - 2011-02-02
URL: http://znuttisen.devote.se/

Jag blev så lycklig när jag såg den här tävlingen och vill givetvis medverka!Anledningarna till varför jag verkligen vill vinna är ganska många.1. Jag bor och jobbar som au pair i England just nu och ibland kan jag få extrem hemlängtan och vid sådana tillfällen känns det alltid lite bättre av att få pyssla om sig själv.2. Min ekonomi är i bott då man som au pair inte tjänar mycket alls och har därmed inte råd att unna sig alltför mycket.3. Min pojkvän bor hemma i Sverige och därför kan vi inte ses ofta alls så goodiebagen skulle verkligen kännas som en tröst när jag känner mig alltför ensam.4. Jag har aldrig vunnit någonting och har egentligen gett upp tanken om att vinna också men deltar ändå. Hoppet är trots allt det sista som lämnar människan :)Kramar / Marre <3

Marre - 2011-02-02
URL: http://maaarree.blogg.se/

Glömde den sista anledningen:

5. Jag fyller 20 snart och det hade varit en kanonfin present! :)

Marre - 2011-02-02
URL: http://maaarree.blogg.se/

Jag vill vara med!Egentligen har jag inget jättebra anledning till att vinna den, men det skulle vara superkul eftersom jag aldrig vinner i tävlingar. Hihi!

Kram på dig ;)

Ida - 2011-02-02
URL: http://idaaaaw.blogg.ser

Jag vill vara med. Jag vill helt enkelt skämma bort mig själv om jag vinner, helt enkelt för att jag tycker om mig själv och tycker jag är värd det :D

VERONICA - 2011-02-02
URL: http://livetivitavillan.blogg.se/

Jag är jätte gärna med och tävlar!

Tänker dock inte skriven någon överdriven text om varför jag vill det, det är väl en självklarhet? Vem vill inte vinna smink, hår och hudvårds produkter liksom? ;)

Tack för en bra blogg, kram

Evelina - 2011-02-02
URL: http://evelinahjelte.blogg.se/

Jag är med och tävlar. Jag vill vinna för nu i vinter behöver man skämma bort sig lite men grejer börja bli ganska dyra i butikerna så man kan inte alltid köpa alla grejer man vill och behöver. Detta skulle vara jättekul om jag vann, de är precis sånna grejer jag vill ha.

Charlotte - 2011-02-02

Jag är med! Och jag vill vinna för att det alltid kul att kunna skämabort sig lite nu i vinter tid! och eftersom att jag är pank förtillfället och kommer att vara ett tag framöver så hade de vatt kul att vinna :)

Linn - 2011-02-02
URL: http://linnternstrom.blogg.se/

Jag vill jättegärna vinna den där frestande goodiebagen!

Jag älskar verkligen din blogg, har aldrig vunnit i en tävling förut.

Plus att jag verkligen känner att jag behöver den där nu när det är vinter och man blir så deprimerad ;)

KRAM! :)

Kajsa - 2011-02-02
URL: http://kajsaredebring.devote.se

Jag är gärna med och tävlar.

Varför ska jag vinna...ja, säg det. Jag vet inte, jag vinner aldrig någonting trots jag försöker mig på att tävla.

Och sen skulle jag nog behöva lite uppmuntran med en vinst..då allt är så tomt och trist just nu..

Carro - 2011-02-02

Jag är gärna med och tävlar :D Börjar nytt jobb om ett tag, och vore underbart skönt att få skämma bort sig lite innan dess :)

Elin - 2011-02-02
URL: http://elinthor.blogg.se/

Hejsan! Har aldrig varit inne hos dig, och hade antagligen aldrig hittat hit om inte du hade skrivit hos mig :) Hundarna tackar för komplimangen och även jag :D

Är självklart gärna med och tävlar! Behöver bli lite bortskämd efter kalla promenader med smågrabbarna.. :)

Ha det bäst!

Tess - 2011-02-02
URL: http://thestyleoftess.blogg.se/

Hej! Tack för en bra blogg som gör att dagarna inte går lika långsamt. Jag är med och tävlar och vill gärna vinna för att jag behöver ta hand om mig själv. Just nu ligger jag på ett psykhem i min hemstad och något som skulle pigga upp mig är en liten present med "skämma bort sig själv saker" KRAM Emla

Emmelie - 2011-02-02
URL: http://emmeliss.blogg.se/

jag skulle gärna vilja vara med och tävla och anledningen till varför jag vill vinna är att jag fyller 17 år den 7e och jag känner mig lite bortglömd :(

cecilia - 2011-02-02

jag vill vara med och tävla :D

Jenna - 2011-02-02
URL: http://feel.devote.se

Jag är gärna med i tävlingen. Känner att jag behöver något glädjande mitt i alla motgångar ^^,

Annster - 2011-02-03
URL: http://annster.se

Så klart jag vill vara med och tävla! Som landet ligger har jag för tillfället noll kronor att lägga på nödvändigheter som egentligen inte är så nödvändiga. Men tänk så bra att kunna piffa upp sig för att bli helt smashing och gå ut och skaffa det där jobbet ;)

Malin - 2011-02-03
URL: http://milonscorner.blogspot.com

Åh, här i grannlandet Norge sitter jag med februari månads jobbschema som ger mig allt för lite jobb. Lite uppmuntran i Goodiebag-form med lite Sverigevibbar, det skulle sitta fint bland vattenpölarna och de tomma dagarna...

Johannas ordsamling - 2011-02-03
URL: http://ordsamling.blogg.se/

jag är gärna med och tävlar! :)

Jag vill gärna ha något att "skämma bort mig med", för jag har en ganska tight budget & har då inte råd med detta :/ Så det är därför! :)

Emma Falchenberg | Mitt liv, din underhållning - 2011-02-03
URL: http://emmmaliiinnea.blogg.se/

Jag vill vara med och tävla!

Jag tycker att du är en inpirerande bloggerska. Av alla bloggar jag läser, gillar jag din bäst. Du sticker verkligen ut i mängden med ditt sätt att försöka peppa andra att fortsätta kämpa trots att det känns jobbigt, och det gillar jag att du gör för det funkar på mig! Att vinna en goodiebag av dig skulle vara stort för mig + att jag blev, och är fortfarande, sjuk på min 17:de födelsedag som var i tisdags. Du är en sjukt cool tjej och jag gillar din blogg skarpt! Sluta aldrig! :) kramar från Västerbotten

Ann - 2011-02-03

Trevlig tävling! :)

Jag skulle tycka att det var så underbart att vinna. Har känt mig väldigt risig i både hud och hår på slutet, vilket tär mycket på självförtroendet. Självklart vet jag att det bara är en svacka, men en goodiebag från dig skulle vara perfekt som hjälp på vägen! Som de flesta andra är jag också ett fattig student, vilket betyder att det inte finns några marginaler för att skämma bort sig själv så ofta :)Kram!

Madde - 2011-02-03

Är med i tävlingen!:)Hej, ser upp till dig. Du är en sån bra förebild, jag menar du är dig själv, går din egna väg och är hur cool som helst! Det är så jag vill vara, har ibland svårt att vara mig själv. "Härmar" ofta andra smått.

Så om jag skulle vinna den här goodiebagen så skulle jag vara något utav de ovanliga här där jag bor. Jag skulle en utav de få som har allt dedär, de fina makeupen, de skonsamma hår och hudvårdsprodukterna och domdär ljusen.

Det skulle verkligen få mig på min egen väg, att nån gång få vinna något som jag verkligen skulle tycka om!

Kram!

Lillgrönlund - 2011-02-03
URL: http://lillgronlund.blogg.se/

Jag är med! Jag vill vinna därför att jag försöker laga mitt hjärta.. en kille som jag är så fruktansvärt kär i har krossat mitt hjärta och jag vet inte hur jag ska göra. Vill försöka med något och detta skulle vara underbart! Massa kramar

Elina - 2011-02-03
URL: http://moreandmore.blogg.se/

Hej, jag tycker jag förtjänar den för att jag precis som många andra studenter inte har råd och som hälften av den tycker jag är duktig i skolan och skötsam och av de personerna där så försöker jag lysa upp världen lite genom att vara så glad och snäll jag kan tex igår så betalade jag en kvinnas buss hem även om jag egentligen behöver de pengarna själv^^ Så även om man är naturligt fin så kan det vara kul att pyssla om sig själv också =DDin blogg är awesome btw, du är så kreativ jämförelse med så många andra^^

Lina - 2011-02-03

Åh jag är själkvklart med!Jag är väldigt stressad just nu. Skolan tar över hur mycket som helst med läxor och prov och jag skulle så hemskt gärna vilja gotta mig själv med något! Skulle vara jättekul att vinna, verkligen! :)

Tilda - 2011-02-03
URL: http://teieldea.blogg.se/

jag vill vara med! :) .. hmm jag vill vinna för att jag skulle behöva lite nytt & för att jag älskar dina tävlingar om goodiebags & det vore kul att äntligen få vinna en! :D

ROBIN HOOD - gratis designhjälp - 2011-02-03
URL: http://robinhoods.se

Jag är med och tävlar! :)

jag behöver verkligen skämma bort mej lite just nu. för jag har en ganska mörk period i mitt liv just nu så att skämma bort sig lite vore ju inte fel :)

Miirrä ! ;) - 2011-02-03
URL: http://faiiryfloss.blogg.se/

Jag vill va med och tävla, känner att jag behöver lite uppmuntran just nu, mycket som snurrar i huvudet.. Skolan, kompisar, minnen, tyvärr endast negativa tankar... Livet flyter helt enkelt inte just nu...

Emma - 2011-02-03
URL: http://ejdestig.blogg.se/

Jag är med och tävlar!Varför jag vill vinna?

Jag fyller år nu i slutet av februari, och en skön goodiebag hjälper förhoppningsvis mot ångesten av att fylla 30 :-)

Kramisar

Christin - 2011-02-04

Jag är med och tävlar.Jag skulle verkligen behöva en skämma-bort-dig present då mitt liv just nu är upp och ned och allt jag behöver är att slappna av och varva ner med mig själv men när jag väl försöker går det inte så bra. Jag tror att lite nya saker och att skämma bort mig själv skulle vara "the perfect recepie" för att komma tillbaka till mitt gamla jag.

Lisa - 2011-02-04
URL: http://lisashuvud.nu

Jag vill gärna vara med och tävla! Gillar din blogg och dina foton! :) Ha en fin helg!

Anna - 2011-02-04
URL: http://annalollo.blogg.se/

Hej. Jag är student, dvs jag får 1050 i månaden. Jag bor inte hemma hos mina föräldrar, så alla mina pengar går åt till mat och liknande. Jag har aldrig pengar till att lyxa till det, och jag skulle verkligen uppskatta denna goodiebag :) Har läst igenom hela din blogg, och har då missat alla tidigare tävlingar. Jag skulle verkligen verkligen vilja vinna ! Ps. Din blogg är verkligen mysig och den ger mig energi att städa lägenheten och försöka mysa till det med ljus och liknande :)

Jag är med, jag vill vinna det här för att jag tycker jag är värd det. Allt jag köpt har gått till julklappar, presenter och sånt. Så jag har helt glömt bort mig själv. Och jag vinner aldrig i någon tävling.. ;/

AMANDAFOTO - 2011-02-04
URL: http://amandafoto.webblogg.se/

Jag är med och tävlar :)

Jag vill vinna för att: min mamma fyller år snart och det skulle bli en perfekt pressent till henne :)

Sandra Lindström ♥ - 2011-02-04

jag är med och tävlar :)

grejen är det att nu efter januari så har i princip allt inom skönhet tagit slut i min sminkväska. Du vet, när det är sådär ytte pytte lite kvar och man vill att det ska räcka till nästa år igen, haha. Så skulle verkligen behöva vinna :)

Och sen är det ju kul att fräscha upp sig till det nya året, och även känna sig snygg.Älskar bloggen, keep up the good work!

kramar.

Evelina Hellberg - 2011-02-04

Jag är med, jag vill vinna för att det vore sjukt skönt att skämma bort sig själv med massa saker. Då sitter inte en sån här fel. Dessutom vinner jag aldrig på tävlingar och detta vore ett jättebra tillfälle :)

Om jag inte skulle behålla den skulle jag ge den till någon i Alla Hjärtans Dag present.

Kram!

Filippa Cervin - 2011-02-05
URL: http://elicie.blogg.se/

Har faktiskt aldrig fått eller vunnnit en goodiebag så jag skulle gärna vilja utforska en, varför aallt liksom vill ha den. Sen lite ljus skulle passa bra nu när snön börjar smälltaTack föör en fin blogg btw ! <3

Linda H - 2011-02-05

jag är med och tävlar!Jag vill jättegärna vinna för vem vill inte skämma bort sig själv i detta tråkiga vinterväder + jag brukar verkligen aldrig vinna på sånna här saker!

Jag tycker jag förtjänar att vinna, för jag har fixat skolan riktigt bra, det går bra för mig innom fotograferingen osv (så jag tycker att jag borde vinna) + att jag vill dela den med min bästavän, för hon är så fruktansvärt underbar! Vi två hade fått en liten minispa dag tillsammas med goodieabagen!Ja, nu har jag väll förklarat varför jag vill vinna, nu är det bara att hålla tummarna!Skulle vara superduper roligt att vinna! :)

KRAM

FRIDA MARBE - 2011-02-05
URL: http://marbes.blogg.se/

Jag är gärna med. :)Jag stressar väldigt mycket i vardagen nu,

så de skulle vara väldigt härligt om man fick

skämma bort sig själv med lite nya och bra skönhetsprodukter. :)Har länkat.

http://frozenvanilla.blogg.se/2011/february/entry-112017609.html#comment

Malin - 2011-02-05
URL: http://frozenvanilla.blogg.se/

Jag är med!

Skulle såå gärna vilja vinna då både kropp och själv behöver tas hand om mellan varven. Långa dagar i bibblan gör att jag helt enkelt inte tar mig tid att ta hand om mig själv.

martina - 2011-02-05
URL: http://magotsuku.blogg.se/

Jag vill vinna eftersom det skulle lysa upp mina allra tråkigaste dagar. Jag går i skolan, kommer hem, måste sätta mig och plugga, hinner knappt vara med vänner och dessutom är det mörkt ute. Så denna goodiebag skulle få min svartvita vardag att bli i färg.

Stefanija - 2011-02-05

Hej tjejen! Jag vill vinna för att piffa upp min glåmiga och bleka vinterhy med lite nya roliga skönhetsprylar. Tack för en rolig blogg!

Johannah - 2011-02-05
URL: http://sunnyzide.devote.se

jag är med och tävlar , för jag älskar din blogg och jag har ALDRIG vunnit nått så det skulle vara kul att vinna :) <3

Kram på er<3

Nicole Nilsson - 2011-02-06
URL: http://eelsklingh.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Email: info@simoneh.se