Proteinpulver, aminosyror och energi


Blev ett besök hoss MM sports häromdagen, skåpet med proteinpulver och tillbehör ekade tomt hemma. Nu är vi fullt utrustade igen! Nedan är både mina och Fredriks favoriter, några godingar med kort info och som i sina namn är länkade till butik att läsa mer om :-)Diet fuel
-  Är ett 93%-igt kalcium kasseinisolat. Innehåller väldigt lite laktos och fett. Ett grymt bra mellanmål, som måltidsersättning och fettreducering. Även som nattprotein.

Whey
100% - Är ett vasslekoncentrat som snabbt tas upp av kroppen och innehåller höga värden av de grenade aminosyrorna BCAA vilket påverkar proteinsyntesen positivt. En en shake före och efter träning (Precis som EAA XX) så varvar jag med denna en del dagar.

Casein 100% - Är ett långtsamt helmjölksprotein med kasein och vassle, en blandning av både långtsamt och snabbt protein. Perfekt som nattprotein - en shake strax innan läggdags. Tar det också som mellanmål ibland, lite mindre vätska med pulvret så blir det pudding.. gott framför tvn ;-)

EAA-XX - För att maximera träningen samtidigt som den påskyndar återhämtningen och muskeluppbyggnaden och minskar muskelnedbrytningen. Innehåller fria aminosyror med likadan sammansättning som mänsklig muskelvävnad, samt vitamin B6, Citrulline och ALC (=acetyl L-karnitin) som är en effektivare form av L-karnitin och spelar en viktig roll i förvandlingen från fett till energi. Detta är min favorit! Och jag rekommenderar den starkt! Tas före och/ eller bara direkt efter träning.

Jacked XXX - För att orka ett hårt eller långt pass. Ger styrka och uthållig samt förhindrar mjölksyra. Helt enkelt en superprodukt innan träningspasset!
Kommentarer

härlig blogg! :)

n i k o n s p h o t o ♥ - 2011-07-04
URL: http://nikonsphoto.blogg.se/

bra grejjer ;)

Therese - 2011-07-04

tack för tipsen! :)

Johanna - 2011-07-04
URL: http://jlundegardh.blogg.se/

Jag ska försöka släpa mig ut på en joggingrunda vid Skatås men mamma, men jag hittar inte riktigt motivationen haha... :/

Felicia - 2011-07-04
URL: http://feliciasmeds.blogg.se/

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Email: info@simoneh.se