Lite muggar i skyn


Lite sådär halvsnyggt med muggar som dinglar med vätska över gångbron vid Grönsakstorget.

Julpynt? Det är det nog. Har ni julkänslor? Moi? No. Inte en endaste deciliter julkänsla har jag. Skulle mer än gärna trycka på forwardknappen där faktiskt - men jag får anledning att lyssna på två av mina absoluta jullåtsfavoriter - nämligen A christmas duel med The hives samt A fairytale of new york med The pogues. Helt grymt underbara!

Och idag, min lediga dag har jag - förutom att promenixa omkring på grönsakstorget, storhandlat på stan, tvättat och ätit för mycket glass i soffan även utforskat Majorna. Say what? Ja. Redan. Bott här en månad och rört mig så mycket som ut till vagnen och tillbaka (..och spårvagnshållplatsen ligger ju sådär tio steg från dörren..)
Jag hamnade i Slottsskogen, inte trodde jag att jag bodde SÅ nära - men fem minuters promenad hemifrån stog jag där, mörkt.. öde och så otroligt vackert! Jag hoppas min förkylningen släpper snart så jag kan ta en löprunda genom parken.

Ja, så nu vet jag det. Jag slapp gpsa mig hem.
Kommentarer

Vad ballt med muggarna. Jag har fått jultjänsla, vaknade i söndagsmorse och marken låg vi och ner föll små vita flingor sakta till marken, perfekt dag att snön kom till den 1a Advent, kokade kaffe och tände det 1a ljuset på ljusstaken och njöt, så tack till Pohlman som äntligen gav oss lite snö, allt känns ljusare och lättare då på någe vis. Ha de gott / Monica

Haha, lite annorlunda julpynt... :)

Johanna - 2011-11-29
URL: http://jlundegardh.blogg.se/

Så galet fint ju, fick sån lust att svänga förbi där nu någon dag och fotografera när jag slutar lite tidigare från skolan eftersom att det blir mörkt så snabbt. :)

Sofiie - 2011-11-29
URL: http://filosofiie.blogg.se/

Va skönt att jag inte är ensam om att inte vara överentusiastisk inför julen. Känns som alla pyntar och myser till 110%, men jag känner som dig, skulle lika gärna kunna hoppa över den i år!

Krya på dig! :)

Sandra - 2011-11-29
URL: http://whatsandrasaid.blogg.se/

Åh va fint!

sonja - 2011-11-29
URL: http://zlokka.blogg.se/

Tuffa bilder på tuff blogg!

HU-gänget - 2011-11-29
URL: http://elingretaviccan.blogg.se/

Ja, man är ofta sjukt dålig på att utforska sin närmiljö :P

Mumma Muffins - 2011-11-29
URL: http://mummamuffins.blogg.se/

Godkväll min favoritbloggare :) Härligt att du flyttat till Majorna, finns ju inget bättre ställe att bo på i Göteborg! Pojkvännen bor i guldheden och det finns inget bättre än att titta ut genom fönstret och se ut över staden (speciellt på kvällen med alla tända lampor). Saknar fortfarande dina tokiga träningsvideor och bus som du höll på med förut! Du inspirerar mig verkligen! Ha en toppen dag! :)

Linda hill - 2011-11-30
URL: http://lindahill.blogg.se/

Häftigt :)

Sara - 2011-11-30
URL: http://aamaziing.blogg.se/

kreativt om inte annat :)

Maria - mamma till Liam ☆ - 2011-11-30
URL: http://fashionstars.blogg.se/

Tycker det va rätt fint :)

Lina S - 2011-11-30
URL: http://linastrandh.se

Hej! :)

Var med och tävla om en goodiebag från e.l.f. cosmetics

hos mig! Tävlingen avslutas om en vecka, lycka till! :DKram.

sanna - 2011-11-30
URL: http://sannaakarin.blogg.se/

Åh, Fairytale of New York är verkligen bästa jullåten! Dock kan ju jag inte hålla mig och bara lyssna på den kring jul, den spelas året om :D såååå bra! :D

hare gott!

/Elinor

Elinor - 2011-11-30
URL: http://ellenelinor.blogg.se/

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Email: info@simoneh.se