..things I enjoy tonight
Michelle Pfeiffers Cool rider går på repeat och jag spenderar fredagskvällen hemma med en låda belgisk choklad och kameraklickande. Fick min nya Iphone 4s idag också.. kärlek till den! En klar förbättring mot fyran. Iphoneberoende! Jag? Nooo. Nohoo. Noshit.

Känns grymt skönt att bara glida runt hemma med håret på ända i mysiga Majorna. Gamla goda mjukiskläder i all ära men en liten note to myself (köp: Onepiece).. det har varit många sena (tidiga?) nätter dom senaste helgerna.. för mycket dans, klubbande.. rockNroll så jag behöver en lugn kväll! Imorgon är en speciell dag. Hoh. Måste vila. Andas.  Vad gör ni godingar ikväll?
Kommentarer

Hej!VAd kul att du är nöjd med den nya nallen =)

Jag är lite efter och har rätt nyss skaffat en galaxy s 2, så det här med appar, tusch osv är under inlärning =)Vad skönt att du trivs på nya stället.Ikväll har jag dansat hipp hopp med Milton =) sedan suttit här framför datan.

Många kramar

Wiilow [Foto Tankar Känslor] - 2011-11-12
URL: http://wiilow.blogg.se/

haft en bra dag??:)

filippaa - 2011-11-12
URL: http://alicefilippa.blogg.se/

Det låter kanske löjligt men jag saknar dina uppdateringar. Din blogg gör mig glad. Önskar dig en fortsatt bra dag ♥

Sandy - 2011-11-13
URL: http://lillagget.com

Hej!Du som är en hejjare på att redigera...

Jag har tagit kort mot en vit bakgrund men fått med oönskade saker i kanterna som jag gärna vill ska vara vita.Har du något tips i photoshop som kan fixa de?Jättetacksam för svar!Stina - 2011-11-13

VILL VERKLIGEN HA SVAR!!!!!

är du och fredrik inte tillsammans mer? Och varför isåfall? Eller har ni flyttat tillsammans eller har du flyttat ifrån han? Snälla svara könner mig helt förvirrad!!!!!!

Kram emmelie

Emmelie - 2011-11-14
URL: http://ozzyns.blogg.se/

Åh Cool Rider är en så bra låt :D Den spelas ofta här hemma hos mig också, blir så glad av den! Man kan ju inte annat än klämma in något danssteg ibland :D Ha det underbart och ta hand om dig!/Elinor

Elinor - 2011-11-14
URL: http://ellenelinor.blogg.se/

Hej. Har du tips på bra systemkamera för nybörjare? Endast Nikon och Canon. Jag tar gärna närbilder.

kristina - 2011-11-21
URL: http://kristinagustafsson.blogspot.com

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Email: info@simoneh.se