Samsung Galaxy s3 levererar..

 
 
 
 
 
Jag har sagt hejdå till 4s Iphonen, din sviiiiikare Simone! Men jag hade lessnat, efter att ha varit flitig iphonare i många år nu så blev jag sugen på något nytt. En Samsung galaxy s3 Pebble blue.. And I have to say - I love you!
Sista porträttet där är taget med frontkameran som duger rätt bra ändå får jag säga när man förstorar upp fotot såhär men baksidans kamera är kärlek det. En solnedgång speglas i byggnden utanför mitt jobb.. och en skön natt vi dansade bort alla bekymmer på Excet där.. underbart! Förresten, två fotoappar you gotta have till Android? Picsay pro & Cymera! :-)

Back @ Actic sportsclub

 
 
 
Shepp ohoj vänner! Tuffa killar på bild där - redo att ta hand om dig! Två av mina schöna kollegor på gymmet, Anton till vänster, grym personlig tränare! Micke till höger bla personlig tränare, pysslar med kampsport och kinesisk medicin.. och han är en av våra gruppinstruktörer som kör tills din svett är slut. Sedan vill man bara ha mer :-)
 
Ja.. nu gör man inte mycket annat än att jobba. Vad gör ni? Glassar ledighet? Den lilla tid som blir över studerar jag språk, främst spanska och det är så grymt roligt! Blev verkligen inspirerad av att jobba med Gothia, tankar väcktes till liv, om framtiden. 

Back to life, back to reality

Jag och Naaz rockar loss på Hard Rock, efterfest för alla som jobbat med Gothia!
 
 
 
 
Pic of me som Naaz, en helskön tjej jag nyligen lärt känna knäppte på mig (med min nyinköpta Sony Nex 5N.. vilket jag förövrigt är crazy in love with!) Och yey, äntligen får jag bo i skinnjacka igen.. min förra blev stulen för några månader sedan, okej att det är svettsommar just nu, men ändå -- jag får iofs säga att det var bra, på ett sätt.. då fick jag tummen ur att köpa en ny vilket jag ändå tänkt göra i evigheter. En utan muddar och lite mer rockNroll. Och voila.. denna är från Shock. Schnygg!
 
 
Nu känns det himla tomt. Det är tyst. Man är tillbaka till verkligheten igen, Gothia är slut.. och nu sitter man mest och flinar åt alla galna foton och låtarna som vi dansade till. Det är så man gråtskrattar.
Semestern är slut nu.. eller ja, inte för att jag haft någon direkt.. den la jag ju på Gothia.. och jobbet på gymmet drar igång igen på lördag. Då blir det full rulle framöver, höst på ingång och människor vill komma igång med träningen. Själv kör jag på med Power på fredagar kl 12 - häng med och testa på, det är gratis och grymt roligt! (oss hittar man här..) ett skivstångspass där vi kör igenom alla stora muskelgrupper :-) See you later!
 
 

bloglovin
Email: info@simoneh.se