Bananaface!
Iphonat happyface! Jag är snorsjuk! Igen! Heeellooo! Hade en översköna förkylningen i sådär två månader nyligen, hinner precis bli frisk och precis börja med träningen ordentligt igen så pang bom kom influensan på posten.

Jag skulle satt igång som gruppinstruktör på gymmet häromdagen också, Power. Som Pump.. ungefär. Fast vårat egna koncept. Det blev inte av och ersättare fick sättas in. Trist. Jag bara hoppas att jag är frisk tills nästa pass på Tisdag. Dreas är snorsjuk han med.. så vi mest ligger och tittar på varandra, äter skräpmat, redigerar foton, bakar matmuffins (jag ska visa er, ni måste pröva!) -- drar dåliga skämt och sjunger ikapp :-)

Kommentarer

hahaha skojj!! :)

mima - 2012-02-10
URL: http://mimedus.papper.fi

Matmuffins är sjukt gott!

Får väl se de positivt, du har iaf någon att vara sjuk med, behöver inte sitta där och snora ensam ;-).

Ida - 2012-02-11
URL: http://blombergida.blogg.se/

Jag har återigen hittat din blogg, vilket jag är glad för och du är väldigt fin i ditt långa hår :) Jag har en fråga som du inte behöver svara på om du inte vill men såg att du har en ny pojkvän nu, vad hände med dig och fredrik?

Och var det svårt att bestämma vem som skulle få ha vincent?

ellie - 2012-02-11
URL: http://myrslokens.blogg.se/

Hej. Hittade till din blogg när jag sökte efter penslar att måla naglarna med. Läste att du tipsade om Panduros. Har du använt dej av deras kit då eller vad jag ska kalla det (pack med flera penslar) funkar dom bra med nagellacksborttagning? Trevlig läsning va det iaf, du borde posta fler inlägg med nagellackstips :)

Anne - 2012-02-11
URL: http://www.annes.nu

Är med om samma sak. Först var halvsjuk i 1 månad så jag inte har kunnat träna mig, sen nu när jag äntligen kommit igång med träningen igen så börjar jag känna att halsen ömmar. Irriterande!Kan du maila mig när du ser detta? Har en fråga om en sak.

Maja - 2012-02-12

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Email: info@simoneh.se