Time flies bye
Ni vet det där fåniga leendet man får på läpparna när man kollar igenom kamerans minneskort och ser alla glada foton från gårdagens fest, förra veckan eller förra månaden. Så stannar det inte där.. man hör samtidigt den nostalgiskt triggande musiken från spotify -- man rotar fram sin externa hårddisk, gör sig redo för en tidsresa och blir sittandes.

2011.. 2010.. 2008, 2004 ... 1999. Åren flyger förbi, ansikten som kommit och gått. Vad hände där? Varför pratar vi inte med varandra längre? Den galna festen. Den mysiga sommarkvällen vid dansbanan. Moppetiden och sexans skolavslutning. Och låtarna från högtalarna trigger en ännu. Tillslut sitter man där med stora ögon, skrattar till och gråter vartannat.

En sådan kväll har jag.
Kommentarer

haha jag gjorde likadannt igår!!! :)

keela - 2012-02-09
URL: http://kthenewone.blogg.se/

fin!

Smallmoments - a photodiary by ninni karlsson - 2012-02-09
URL: http://smallmoments.blogg.se/

Hej, jag hoppas på svar !

Jag följde din blogg varje dag förr, men det var ett tag sen :/ och nattuggla som man är, så klickade jag mig in nu.. men när jag läst allt som står på första sidan, och kommit längst ner på sidan så finns det ingen "äldre inlägg" knapp.. så jag tryckte på 2012 Januari, men då kommer jag till januari 2011 ?

Blev så glad när jag såg hur kär du är !! :D

Men vet dock inget vad som hänt, med fredrik o så.. för kan inte gå tillbaka. Känns som jag missat massa ! Älskar dina roliga busiga inlägg, men jag kan ju inte gå tillbaka o kolla? =(

Rebecka - 2012-02-16

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Email: info@simoneh.se