Skratt från gårkvällen


Underbara Dreas. Som är grym i köket fixade ihop ugnsbakade dadlar med bacon (..sjukt gott!), laxrullar, ostfyllda körsbärstomater.. ja.. bland annat.


Lycka med Honom


Populär bål :-)
Galet bra gårkväll! Bjöd hem underbara människor, hjärtat är grym i köket och snodde ihop lite av varje - vi körde på en egen version av tapas med lyckokakor till efterrätt (..för att inte tala om hans guacamole med chili i där ja.. hey..) Älskar er alla och thanks! :-)

..Vi slutade på Gretas nattklubb där jag och Dreas fick visa vart skåpet ska stå på dansgolvet, helt underbart! Dansa.. hoh.. kärlek.

Stadsbrus och fantasy
f6 s6sec  iso100
5d mark II + canon 24-70mm L


Före och efter. Det översta är originalbilden. Fotot är taget från Lejontrappan här i Göteborg.
Temat hemma går i grått och olika lila nyanser - jag tänkte framkalla det omgjorda fotot ovan och antingen göra en plexiglastavla som ska lysas upp av små lampor på väggen eller placera bilden så det täcker det rektanglade svarta vardagsrumsbordet under glasskivan som finns där. Den idén tycker jag om! Tror det blir urläckert vilket som, måste bara välja.. :-)

Har ni framkallat någon plexiglastavla? Rekommenderar det verkligen.. riktigt snyggt och annorlunda.

Rock star floor At Mornington hotel


..Just got to love em'! :')

En gråskalig blick


f8 s1/160 sec  iso100
5d mark II + canon 24-70mm L


Originalfotot (original.. hmpf.. jag skriver alltid orginal, det känns bättre.. men ändrar i sista sekund till det korrekta..) -- anyhow. Originalfotot ovan visar egentligen hela armarna och hel överkropp ner till jeanslinningen, men jag tyckte hans blick var så fin så mer än halva fotot fick beskäras.

Det är en kille som heter Sebastian på bild (han jag matchade lila med på nyår förövrigt), knäppte den någon gång innan julafton. Det är rensning på gång här! Datorn svämmar över och det måste föras över massvis till externa hårddisken.. då springer man på godbitar man glömt av att man tagit eller visat. Surprise myself :-P

Tindrar om runt hörnet

Smygbild Dreas knäppte om hörnet :) Jag packar upp, rensar, städar -tar en mun full, sväljer- och packar upp, städar -gör en piruett- och börjar om. Ur högtalarna dånar favoriter från Dansgolvet, en playlist på spotify med det jag helst dansar till eller spelar på festen. En grymt skön lista.. lyssna in den här.

Har ni sköna helgplaner? Nu inväntar jag Malin, min partner in crime. Jag står för middagen och hon tar med Aporna. Lådvinet med andra ord. Det väntas skitsnack och skratt. En lördag med fest och på söndag jobbar jag på gymmet och tänker avsluta det med filmkväll, pussar och för mycket kalorier. Looking forward! :-)

Lycka från phonen
..förutom mitt realdollruffs är det underbara Dreas uppe till höger samt min goaste kollega på gymmet (..och partner in crime) Malin till vänster plus ett galet bra band. Yeah!

Från femtiotal till tvåtusental
En favorithörna hemma. Tycker det är så galet snyggt att mixa riktigt gammal är supernytt. Jag har fått göra mig av med en stor mängd kameror när jag flyttat det senaste, det blev helt enkelt för mycket prylar. Men jag sparade några favoriter som står längst bort på hyllan, en del plåtar jag med då och då.. men har ännu inte framkallat någon film. Börjar bli dags. Grymt spännande att se resultatet av ett par års fotande på några av rullarna.. grynigt, svartvitt.. ohyes. Följt av Sony och Mark IIan närmast.

Tur är -- att fynda gamla till utseende snygga kameror kostar inte många kronor varken på blocket, Ebay eller loppmarknader. Så jag hoppas på nya kap framöver :-)

Fyra favoriter med Vincent


Mina fyra favoriter jag knäppt på den vackraste lilla killen, Vincent. Jag saknar honom varje minut, hela tiden.. så det värker inom mig. Jag hör hans små tassar springa efter mig, ser hans små ögon titta upp på mig.
Vincent bor med mitt ex Fredrik nu då han har bättre förutsättningar att ta hand om honom. Jag åker och träffar honom ibland.. då rinner tårarna och lyckan inom en är helt obeskrivligt enorm. Hur framtiden ser ut med Vincent vet jag inte, men såhär är det just nu.

Jag skulle nog säga att absoluta favoriten är när han skuttar ut i blurret där, från i somras bland grönt vid en sjö. Hans lycka. Bilden ropar lycka rakt ut.

Jag älskar dig mitt hjärta

Happy new year people!
Schepp ohoj! Hade ni en skön nyårsafton? Blev en farligt god middag med löjromstoast, oxfilé och världens smarrigaste svampsås med kladdig efterrätt på det. Damn! Hrmma hos och tillagat av min dejt för kvällen, Sebastian i lila (som matchade mig perfekt också, oplanerat.. grymt!)

Absolut kaaanonkväll som slutade i en villafest med mycket snurrande nytt folk, dans och tolvslaget. Nya året firades in med ett skratt :-) Klänningen är förresten grym, sitter bekvämt som ett smäck från HM för 199.- i olika färger.. Najs!

bloglovin
Email: info@simoneh.se