Hanging out with the teams (Gothia cup 2012)

 
 
Dans med Malaysia, stiliga och organiserade pojkar det! Och vi körde på med våra moves med dom, trots sådär noll sömn på hela veckan och vi kanppt orkade stå upp. Azonto förresten.. underbar låt! :-)
 
Vårat crew, gött gäng det! Kärlek till er. 
 
 
Idag kör vi sista dagen med Gothia cup på ISGR-skolan, cupen är över sedan några dagar men en del lag stannade längre och de sista lagen åkte vid 06 imorse. De allra sista dagarna har vi haft tid att spendera mer personligt med lagen för sig, kilat runt till deras rum och viftat med armarna i luften med Indien, Dansat reggaeton och salsa med Colombia och en mysig filmkväll med Zambia, Afrika igårkväll.
 
Grymt tuff period har gått.. knappt någon sömn för någon av oss, och vi alla går runt som zombies. 4+1? Vad är det. MEN.. oförglömlig upplevelse, många nya vänner från hela världen. Nu kan vi knappt hålla oss till nästa år och kommande innebandyturnering i vinter. Oheeey. 

..some great moves

 
 

Gothia cup 2012 dancing (2)

 
 
 
 
Ikväll har vi haft dansuppvisningar utanför skolan, teamen har fått visa sina sköna moves, Afrika satte stämningen på hög nivå! Och härliga Nina Miskovski instruerade i Zumba. Helt enkelt en galet skön kväll och jag måste dela med mig av en gnutta stämningen vi hade här.. :-)

Gothia cup 2012 foton (1)

 
Yay USA!
 
 
Japanska flickor :-) 
 
 
Hey Kenya & Malaysia!
 
 
Hallå där!
 
Insnöad i Gothia är man här. Det är därför det varit.. uhm. Är.. så tyst från mig. Det har varit mycket jobb och förberedelser och i fredags drog det igång, då började alla lag checka in. Jag och mina underbara kompis samt kollega från gymmet, Nina Miskovski plus två härliga grabbar jobbar som skolvärdar på Isgr-skolan här i Göteborg dygnet runt. Vilket betyder att vi ansvarar om 25+ utländska fotbollslag som sover här under cupen. Detta är något av det häftigaste jag gjort på länge.. kulturer, språken, skratten.. vi har så enormt roligt!
 
Igår var invigningen på Ullevi, jag var guide för Lettland och stegade in på arenan med laget och fanan. Medans artisterna sjöng Some nights med Fun. Galet häftigt måste jag säga! Och vilket tryck när Dansa pausa kom igång.. En vecka av cupen återstår och nu är det många roliga saker som väntar, matcher, fester, events.. mycket plåtning för min del, kul! So.. I'll keep you updated! :-)
 

bloglovin
Email: info@simoneh.se