Gothia cup 2012 foton (1)

 
Yay USA!
 
 
Japanska flickor :-) 
 
 
Hey Kenya & Malaysia!
 
 
Hallå där!
 
Insnöad i Gothia är man här. Det är därför det varit.. uhm. Är.. så tyst från mig. Det har varit mycket jobb och förberedelser och i fredags drog det igång, då började alla lag checka in. Jag och mina underbara kompis samt kollega från gymmet, Nina Miskovski plus två härliga grabbar jobbar som skolvärdar på Isgr-skolan här i Göteborg dygnet runt. Vilket betyder att vi ansvarar om 25+ utländska fotbollslag som sover här under cupen. Detta är något av det häftigaste jag gjort på länge.. kulturer, språken, skratten.. vi har så enormt roligt!
 
Igår var invigningen på Ullevi, jag var guide för Lettland och stegade in på arenan med laget och fanan. Medans artisterna sjöng Some nights med Fun. Galet häftigt måste jag säga! Och vilket tryck när Dansa pausa kom igång.. En vecka av cupen återstår och nu är det många roliga saker som väntar, matcher, fester, events.. mycket plåtning för min del, kul! So.. I'll keep you updated! :-)
 
Kommentarer

Åh, vad kul att du är tillbaka här igen!

Anna - 2012-07-20
URL: http://www.smid.blogg.se/smidsfashion

ÄNTLIGEN!!! Som jag har saknat dina inlägg! du piggar upp min dag med dina inlägg och ditt otroligt äkta smittande leende :) Hoppas på många inlägg nu :)
Ta hand om dig

Emelie - 2012-07-22
URL: http://schulze.blogg.se/

Häärligt att du är tillbaka! Gryma bilder :)

Victoria - 2012-07-23

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Email: info@simoneh.se