I'm off
Det är tyst ett tag.

Bröllop i Schweiz
Nah. Jag ska inte gifta mig. Det är ett nytt kul fotojobb är på gång som jag verkligen ser fram emot.. det ligger en bit i framtiden. Närmare höst. Men min släkting Christian ska gifta sig. Han bor i Sweich med sin blivande fru Larissa. Vi, jag och Christian har aldrig träffat varandra. Och det kommer ju bli så häftigt! Vänta bara tills ni får se detta par också. Galet snygga!

Det är med Sebastian (killen jag firade nyår i lila med) som också fotat det fina porträttet ovan som jag kommer åka med. Jag behöver assistans.. och ett grymt sällskap. Så vi kommer stanna några extra dagar där borta som ska spenderas med kamerorna och naturen. Ah. Looking forward :-)

Music dude. Dance!
Slängt in ett hundratal nya godingar i några av mina spotifylistor. Dance. Sing. Enjoy em'!

Simones mixat
Fest & Dansgolv
Rock & RockNRoll
Känslor & ballader

Och nu när vi går mot värmen är det dags att börja spela sönder sommarlistan ;-)

Lördagsgodis


Mixed pics

Några pics från häromkvällen när vi lekte i ljustältet :-)

Dammar av ljustältet
Sådärja! Så fick fick man äntligen dammat av ljustältet för lek också.. jag och Dreas har legat på mage och plåtat fallande jordgubbe i glas, skvätt ner halva ljustältet och linserna. Och en vacker orkidé mina föräldrar kom förbi med till mig på gymmet häromdagen -- som ett "Grattis! Kör hårt med passen!" när jag hade premiär som gruppinstruktör (imorgon kl 17 kör vi igen btw, be there!)

Nu ligger man gott raklång i soffan och det ska redigeras foton från ikväll, drickas funlight-saft och mest hänga med världens mysigaste dude. Hur har ni det? :-)

au nature


bloglovin
Email: info@simoneh.se