Hello

Hi guys!

Jag finns. Någonstans här bakom har jag varit hela tiden och tagit mig en mental paus. Full rulle har det varit den senaste tiden, dagarna, veckorna.. senaste halvåret. Det bubblar över av känslor. Firade min 24-års dag 4e maj - det kändes sådär. Egentligen fyllde jag 21, har liksom stannat på den siffran. Efter att jag fyllde 22 blev man nästan förvirrad när någon frågade "hur gammal är du?" Uhm.. vänta nu, 23? 21? Eller man blir väl fortfarande förvirrad till och från. Fast åldern är ju bara en siffra ;-)

Sommaren är på full ingång och den börjar toppen med att jag fått fler Power-gruppass på gymmet med, som är ett grymt skivstångspass och jag älskar det, härligt att kunna kombinera det med gyminstruktörsjobbet. Så blir det första gången man knallar på Gothiacup i år, fast iofs är det jobb som gäller -- att ta hand om fotbollslagen, orgnisera, prata, skriva. Ska bli kul! Vad händer i era liv? Har ni planerat midsommar? Lär ju inte hinna klappa händerna en gång innan stången varit uppe och nere igen ^^

Här sitter man i gräset och steker i solen as we speak, lyssnar ljudligt på Dubstep varvat med Hoffmaestro. Hjärna och hjärta arbetar nonstop. Men jag ville mest vinka till er.. säga hello.. is it meee you looking for? Nah. Men, tills snart igen - ta hand om er alla hjärtan!
Kommentarer

trevligt att se dig skriva något:)

Annellisaa - 2012-05-18
URL: http://annellisaa.blogg.se/

Åh som jag längtat efter ett nytt inlägg från dig, tittar in nästan varje dag! Du är så himla vacker Simone! :)

felicia - 2012-05-18
URL: http://feliciasj.blogg.se/

vilken härlig blogg!! :)ps, kollat videon på min blogg? om inte, kika gärna in och titta/lyssna! jag tävlar om att bli stockholms nästa artist och om tre dagar (21/5) så behöver jag just din röst!! skulle bli superduperglad! :D kram

martina - 2012-05-18
URL: http://likegossip.blogg.se/

jaaaa va kul att du skriver :) hoppas du fortsätter skriva

erika - 2012-05-19

Tänkte på dig här om dagen, hoppa att du mår bättre och att du är tillbaka snart! Saknar dina bilder och inlägg! Ta hand om dig själv och välkommen tillbaka:)

Lilly - 2012-05-19
URL: http://lillyschoice.blogspot.com

jag läste din blogg 24/7 förut men nu när du aldrig skriver så har jag tröttnat. du var/är verkligen en fett stor inspirationskälla för mig och därför är det väldigt trist att du nästan aldrig skriver. vart ska jag nu få min inspiration ifrån? jag hoppas verkligen att du kommer tillbaka simone för du är världens goaste grymmaste tjej! jätte många kramar från Anna!

Anna - 2012-06-02

Du är så otroligt vacker kvinna! :)

Anonym - 2012-07-18
URL: http://magdaolofsson.blogg.se

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Email: info@simoneh.se