Mysigheter från Switzerlandet

Mysig miljö på hotellet.
 
Ostfondue för första gången, för min del.. strong as hell!
 
Jag och min släkting Christian som gifte sig, när vi träffades för första gången.
 
Åka Pariserhjul och se ut över Schweiz!
 
Diggar min nya hatt jag köpte på det årliga tivolit i Zürich. Den är najs med skinnjackan.. :-)
 
 
Back home in Gothenburg. Det första man saknar är ju värmen, var sådär stekheta 30 grader där borta och här ska uggsen snart fram. Huh. Jag har mååånga vackra bröllopsfoton att gå igenom, videos att redigera. Bara hunnit börja sortera lite, det var direkt tillbaka till jobbet på gymmet när vi kom hem. 
 
Men så häftigt att få träffa så många släktingar på en och samma gång som man bara haft lite kontakt med via Facebook (tack gud för Facebook..) men aldrig träffat. Det var grymt! Weddingpics comin' up soon! :-)

From Zürich to Sargans


Vy från tåget till Sargans.

 
 
Moi och Sebastian :-)
 
 
Tjoooho! Nu är vi framme i Sargans, vi tog tåget från Zurich tidigare idag och ja.. här är vi i en helt otroligt vacker by här i Schweiz. Miljön är.. otrolig. No words! Idag har vi varit runt och spånat planer inför bröllopet och fotograferingen imorgon -  fotot där genom fönstret ser man kyrkan.. och det är taget ifrån slottet där festen blir av. Platsen tar andan ur en... :-)

Framme i Zürich


Me & my photobuddie Sebastian :-)

 
 
PHOTOBOMB av Tee som också kom till Schweiz igår från Brasilien kommer vara DJ på bröllopet på lördag.
 
 
 
CRAZY trip igår.. när jag och Seb flög från Göteborg hit till Schweiz, vi missade nästan flyget, bortappade väskor, snurr snurr.. men nu är allt safe. Vi har fått uppleva det galna (!) nattlivet och gått sightseein här. Väldigt likt Göteborg.. fast större, och en smula mysigare. Och hey.. dom där gråa bratwursten jag varit rädd för.. så gooooa!
Just nu bor vi hos en kille mitt i centrala Zürich tillsammans med DJn och en annan inneboende. Schysst place! Imorgon tar vi tåget till Sargans, en by ute på landet med vackra grönområden och berg. Där det finns ett fantastiskt fint slott också - vilket bröllopsfesten kommer att äga rum på. Så coolt!
 
Jag ser verkligen fram emot lördagen, bröllopet och fotograferandet.. och att få träffa släkten. Pirr i magen! :-)

Caribbean cruise to Denmark 
 
 
(Ses bäst i 720p)
 
 
I torsdags åkte vi ett stort gäng på Caribbean cruise med Nina Miskovski, den coola bruden till vänster på första fotot - Zumbadrottningen och min fantastiska kollega på gymmet! Det var en tripp till Danmark med Stena line där vi dansade Zumba samt Dancehall, Så häftigt! Springer ni på och får chansen att göra något sådant här så.. do it! Jag kommer självklart hojta till nästa gång vi kör något kul!
Jag var där som fotograf.. körde på så gott det gick.. jag menar, hur kan man plåta på utan vidare när två coola killar sitter med trummor, reggaeton strömmar ut och det gungar av moves? :-)
 
På onsdag åker jag till Schweiz med en kompis, Sebastian som verkligen har kameran rätt i handen! Där stannar vi fem dagar totalt, varav några i Zürich och sedan vidare till en mindre by där vi ska plåta ett bröllop. Miljön verkar otrolig.. så detta ska bli grymt roligt Det är en avlägsen släkting till mig som gifter sig.. så jag får träffa släktingar för första gången också.. spännande! :-)
 
 
 

bloglovin
Email: info@simoneh.se