Träning och sånt

 
 
 
 
Endorfinerna flödar! Fan vad bra man mår just nu! Spenderat kvällen på gymmet, mitt andra hem.. med Keivan Gomanian (killen ovan with dat legs som vunnit många tävlingar i bodybuildning.) Körde sönder mina ben idag. Grymt! Han ska hjälpa mig komma i ordentlig form nu.. målet är att börja tävla framöver, thanks för grym gymkompis alltså - bra pushning!
 
What else.. jo, bygger på mitt proteinförrådet hemma också, Aminosyror, rent protein, pwo och annat gott man behöver. Det blir ingen nådig tid framöver. Men fan! NU KÖR VI PEOPLE!

This is how I look these days

 
 
Kanske man skulle sätta trimmern i håret igen? ;-) Or not. I didnt come this far to throw the towel in. Tänker mig att ha hår hela vägen ner till hälarna, så man kan sopa golvet medans man susar fram. 
 
Jag har sovit fram tills nu, klockan är snart halv tre.. har inte fått så mycket sömn sedan Jesus gick på vattnet. Och jag har heller aldrig känt mig mer sliten. REM-sömnen tar vid, speciellt under dagen och det sjukaste inte ens mitt sinne under vaket tillstånd kan framkalla spelas upp i drömmarna. 
 
Lördag. Hur ser dagen ut? Jag tänker ta med mig mina inre demoner till gymmet senare och spendera hela kvällen där. Vi talar ett jävlar-i-mig-tungt-benpass och övre rygg på det. Avslutar med att svettas mig av med obligatoriska 1500kcal. Ja, iom att jag också jobbar på ett annat gym så lever jag i stort sett i den miljön. Men endorfinkickarna gör det värt det!
 
Och jag har äntligen fått tummen ur förresten! Jag har lämnat in min Canon 5d mark II på lagning, harregud Simone.. den slutade ta upp ljud vid filmning för ett (två?) år sedan. Men nu är den väck och iväg. Applåder!
 
Vi hörs. 

Ho hey!

 
 
Säg mig, är den inte helt underbar? 
 

Me to the left

 
Happy saturday people! :-)

Längtar efter ölivet

 
 
 
Min fristad, Knippla. Där jag spenderat så många somrar och växt upp. Nu är det mest kallt och jävligt, ödsligt och grått. Visst ger det ett lugn att strosa runt hamnen nu också, men den eufori som infinner sig under högsommaren bland välkända turister och dansbana är.. oslagbar. Åka ut med båten och stanna till på en holme, fiska några timmar, ta en sväng med vattenskotern, åka tillbaka och grilla middag.. Det är för mig, lycka och frid. 

bloglovin
Email: info@simoneh.se