This is how I look these days

 
 
Kanske man skulle sätta trimmern i håret igen? ;-) Or not. I didnt come this far to throw the towel in. Tänker mig att ha hår hela vägen ner till hälarna, så man kan sopa golvet medans man susar fram. 
 
Jag har sovit fram tills nu, klockan är snart halv tre.. har inte fått så mycket sömn sedan Jesus gick på vattnet. Och jag har heller aldrig känt mig mer sliten. REM-sömnen tar vid, speciellt under dagen och det sjukaste inte ens mitt sinne under vaket tillstånd kan framkalla spelas upp i drömmarna. 
 
Lördag. Hur ser dagen ut? Jag tänker ta med mig mina inre demoner till gymmet senare och spendera hela kvällen där. Vi talar ett jävlar-i-mig-tungt-benpass och övre rygg på det. Avslutar med att svettas mig av med obligatoriska 1500kcal. Ja, iom att jag också jobbar på ett annat gym så lever jag i stort sett i den miljön. Men endorfinkickarna gör det värt det!
 
Och jag har äntligen fått tummen ur förresten! Jag har lämnat in min Canon 5d mark II på lagning, harregud Simone.. den slutade ta upp ljud vid filmning för ett (två?) år sedan. Men nu är den väck och iväg. Applåder!
 
Vi hörs. 
Kommentarer

Åh vad vacker du är!!

Soffi - 2013-03-16
URL: http://soffilia.blogg.se

FIN DU är tjejen :)

Jeanette-Nyinflyttad i vårt hus <3 - 2013-04-26
URL: http://thisisjeanette.blogg.se

älskar ditt hår! kram

Agnes Eriksson - 2013-09-27
URL: http://www.agneseriksson.blogg.se

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Email: info@simoneh.se