Färgstarkt från Zürich

 
 
 
 
Telefonen är smockad med godheter från vår trip till Schweiz, när vi var där och plåtade bröllop, bland annat kyrkan och dom färgstarka ovan från staden Zürich som hade sina coola färgstarka detaljer här och var. Fångades med min Samsung s3. Den är grym att plåta med. Nuff said.

Tankar från vagnen..


Well.. it's saturday!

 

 

Kommentarer på det? Nah. No needed. Det är bara min pojkvän som smetat Nutella i mitt face. Inga konstigheter. För han är så snäll.. Kastar mängder iskallt vatten på mig när jag duschar, sprayar rakgel i mitt nyfixade hår och gömmer mina strumpor i högt uppsatta vägglampskärmar. Det är kärlek det. But darling, just wait.. wait for it. Mäwhehe.

 

Have a nice saturday people! :-)

 

 


När man får göra det man älskar..


Bröllop i Schweiz

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Heeellloooo guys! Det var inte igår! How yall doing? Några godingar ovan från det heeelt fantastiska bröllopet i Schweiz jag och min kompis Sebastian åkte och plåtade i höstas, sen blev det tyst från mig. Jag grävde ner mig i en grop ett tag. Nu är jag här! Och.. bröllopet, det var något av det vackraste jag skådat - miljön, helt fantastisk. Själva vigseln ägde rum i en gigantisk gammal kyrka nere i en dal och festen hölls uppe i ett slott på bergskanten. Say no more, right?
 
 
 
 

bloglovin
Email: info@simoneh.se