Skönhet från Nexus

 
 
 
 
Så får man ju leka loss med mobilkameran extra mycket nu.. för, först sa man hejdå till iphone och blev kär i Samsung s3an, men så råkade jag ju så fint tappa den på stengolv rätt nyligen. Den sprack. Så jag köpte mig en lg Nexus 4 häromdagen. Jävlaranamma vilken übertelefon, på alla vis. Du är fan bäst nexan! :-)

Kötta ryggen!

 
 
Hallå godsaker! 
 
Svartvita är tagen precis innan jag satte igång med hårdträningen för några månader sedan, och högra knäpptes idag när vi köttade rygg på gymmet. Att plåta formbilder iallafall någon gång månadsvis rekommenderar jag starkt, kul att faktiskt "se" förändringarna annat än i spegeln, jämföra bredvid varandra.. det boostar! Och, jag är glad som fan - jag tog nytt pr i mark! Kommer införskaffa mig ett par lifting hooks, apropå att lyfta.. är trött på straps helt enkelt. Återkommer med en recension på detta :-)
 
Jag blev frisk igår, wheey.. det hjälpte alltså att halsa avkok på ingefära med en jäkla massa honung i.. när man är snorförkyld och halsen är tjock, funderar på om jag ska kila och boka tid för borttagning av mandlarna.. jag menar, dom ger mig problem minst 5 gånger om året. Någon som gjort det här?
 
 

BAZINGA! ..its leet day today!

 
 
Idag är det 20[13-3-7], happy 1337 day! En dag att bara släppa lös nerden i en och gejma loss mer än vanligt alltså. So.. would my enemies like some aloe vera? Cause you will get burned.

Sånt man gör på gymmet

 
 
Fan. Jag är snorsjuk! Trodde jag kunde skydda mig från denna epidemi genom att bada i handsprit, andas genom tjocka halsduken och äta/sova för mycket. Men nehejdå, då kommer det som en bitchslap rakt i ansiktet på en och man ligger klubbad i sängen.
 
Då får man iofs tid för annat kul, som att kolla igenom sista säsongen av Big bang theory (vad ska jag göra när det är över? Tomhetskänslan..), kolla på Mia Skäringar, skönaste någonsin! Och knåpa med sina playlistor på Spotify. Som jag förresten slänger in här, den ena Pumping iron för dom tunga lyften och Cardiobeats när kalorierna ska ryka väck. Enjoy! :-)
 
 
Pumping iron @ gym & Cardiobeats 
 
..listorna är collaborative, så ni kan slänga in eran egna heavy shit ;-)
 

bloglovin
Email: info@simoneh.se