Brååååvalla fotobomb!

 
 
 
 
 
 
 
BRÅVALLAFESTIVALEN 2013. Hej. Du var grym. Lerig och galen! Så jäkla bra lineup med bla Volbeat, Takida, Rammstein, Danko Jones, Greenday, In flames, Kartellen, Dada life, Kalle Baah.. Royal republic.. och jäfflar vad Hoffmaestro levererade live, man har inte levt full i fan förrän man har stormat med dessa grabbar! Avslutade festivalen gjorde Avicii som jag på senare tid får säga är rätt nice med sina Hey brother och Wake me up. Men att se live var han inget att hurra för.. var liksom inte mycket att se än färger och en slideshow effekter.. men jag minns att min slushpuppy var pricken över i:et till hans pump.
 
Sååå.. 2014? JA. Kärlek, vänskap, skratt och musik - allt på ett och samma ställe är receptet för livsglädje!
 
 

HEJ!

 
 
Jag lever, jag lever.. jag leeeever! Ni vet när dagarna är så lika varandra och allt flyter på i ett grått töcken? Jag har känt mig som en del av inredningen hemma och på något sätt glömt av tid och rum för ett tag. Eller så har jag rent ut sagt bara gett fan i det mesta och haft en sjukt bra vår och sommar där jag egentligen inte brytt mig om något annat än att skratta och fly göteborg.
 
För det är.. var precis så, sommaren var helt fantastisk! Har ni haft en bra sommar? Kolla bara in mina palladium ovan, dom säger hur jäkla bra Rammstein var live på Bråvallafestivalen i somras.. kärlek! HAH! FOTON! Men hell yes. Foton ska upp. Glädje, frihet, musik och kärlek... ge mig någon minut eller tre bara.. :-)
 
 

bloglovin
Email: info@simoneh.se